Zoals al jaren, uitstekend.
Betrouwbaar en behulpzaam autobedrijf.
Vaste garage. Zeer degelijk en altijd behulpzaam.
altijd super geholpen
Bezocht voor een onderhoudsbeurt. Zeer tevreden.
Auto aangeschaft en inmiddels al schade en onderhoud gehad ... Op alle fronten een super vriendelijk en behulpzaam personeel.
Goede service, hier word je echt als klant behandeld,werden netjes ontvangen(koffie/thee) alles werd in orde gemaakt voor een proefrit, daarbij werd het eea uitgelegd over de auto,en de auto’s zijn scherp geprijsd voelde ons erg om ons gemak!!! Hebben uiteindelijk de auto gekocht(demo) en zelfs al in ons bezit, bij aflevering alles nog gecheckt, en goede uitleg over het systeem,wij zullen dit bedrijf in onze vrienden /kennissen kring zeker aanraden.
ik had glasschade,nl de achterruit.ik beoordeel de afhandeling als goed
Al van af het begin bij dit bedrijf, zeer tevreden. klant vriendelijk en vakkundig.
Voorruit vervangen i.v.m. barst. Keurig uitgevoerd. Alleen was men de actie van de gratis ruitenwissers vergeten, daarvoor nog extra contact gehad en alles is alsnog opgelost.
Mijn auto heeft een apk keuring gehad en een grote beurt. Vriendelijk ontvangst en duidelijk opgeschreven wat er moest gebeuren. Ook belangrijk vragen naar bijzonderheden of gebreken als je je auto laat keuren. Prima. Mijn auto was wat later klaar dan gepland , maar dat was geen punt. Het was druk en natuurlijk vakantie tijd. Een tevreden klant. Bedankt.
Erg behulpzaam, vriendelijk en ter zake kundig personeel.
Professioneel bedrijf met een betrouwbare service. Ben dan ook al jaren een tevreden klant.
Ik ben zeer positief!
Eigenlijk alleen maar gunstig
Wordt altijd deskundig en snel geholpen in een gemoedelijke sfeer!
Super vriendelijk en eerlijk bedrijf. Servicegericht.
Dit was onze eerste kennismaking met Auto Huitink en er was meteen er een klik.Klantvriendelijkheid en de communicatie waren top.