Prima bedrijf. Ook voor de zakelijke markt een aanrader. Zoeken met je mee(maatwerk). Wij rijden de bedrijfswagens met plezier en qoede service. Ook een bus voor vervangend vervoer is geregeld. Wij kunnen door als de bus wordt gerepareerd of onderhoud nodig heeft. Compliment.
Je word snel geholpen ze zijn vriendelijke
Ben al jarenlang zeer tevreden met Auto Huitink.
Deskundigheid , service en klantvriendelijk , Prima bedrijf
Hr Verbeek gebeld, wilde een Qashqai kopen bij ons, was ontevreden met de inruilprijs, heeft zijn auto zelf verkocht, echter inmiddels is de Qashqai bij ons ook verkocht. Deze Qashqai was een erg mooie auto die meneer graag had willen kopen, vandaar zijn teleurstelling en reactie.
Slecht adres, echt een afrader. Auto van € 20.000,- gekocht. In de advertentie stond dat de auto Apple-Carplay had maar dat bleek dus niet zo. Kan wel geïnstalleerd worden maar voor de kosten geven ze niet thuis. Toen we vertrokken moesten we na 50 km. al tanken. Deze mensen willen niet lang een autobedrijf hebben.
Dhr. de Maat is geen consument in deze maar een collega garagebedrijf (Garage Kralingen in Rotterdam) die, zoals gebruikelijk is, de auto voor een lagere handelsprijs overneemt. Dan zit er geen extra brandstof in de tank natuurlijk. Ook spijtig dat hij niet op de hoogte is van de specificaties van moderne auto's, als specialist moet hij dit toch weten. Hij heeft de auto voor zijn vrouw aangeschaft, via een financieringsmaatschappij. Deze financieringsmaatschappij begrijpt dit ook niet. Vervelend dat hij zijn ondeskundigheid zo afreageert. Een 'onder de maat 'reactie van dhr. de Maat.
Al jaren tevreden met de uitstekende service en adviezen
Er is adequaat en correct gereageerd op een dispuut.
Prima service, komen afspraken na, er wordt altijd overlegt voor men wat repareert.
laatste feiten: reparatie olie-lekkage plaatsen four seasons
Altijd goed geholpen, door Wilfried
Tot heden toe uitstekend
Goede kwaliteit van dienstverlening, uitstekende service
Bandenwissel/onderhoud