Tja

Gewoon TOP

Afspraken & verwachting: realisatie!

Professioneel & slagvaardig tegen een redelijk tarief icm een prima service !

Zeer tevreden over service en klantvriendelijkheid

zie bovenstaande

optimale aandacht en service!

zie boven

Netjes geholpen, waargemaakt wat is afgesproken

een handelaarsauto kopen als particulier doe je niet zomaar. Toch kreeg ik na uitleg de kans om de auto te komen bekijken. Afstand 200 km(!). De auto was technisch in prima staat en ook na 15 jaar was de carrosserie goed te noemen. Paar kleine gebruikssporen die je zelf kan oplossen. Ik heb ene technisch rapport opgevraagd en er bleek geen schadeverleden te zijn. Auto was tp ingeruild voor een jongere. We mochten de auto uitgebreid bekijken, proefrit maken en we hebben m zelfs van binnen uitgezogen met de stofzuiger van Huiting. Kortom, we goed doet, goed ontmoet. De afhandeling was zoals besporken en ik ken nu iemand die zeer tevreden rond rijdt.

Vlot geholpen. Er werd meegedacht. Heel fijn.

Professioneel

Auto gebracht voor groot onderhoud + apk. Duidelijke uitleg over wat er moest gebeuren en wat er gebeurd was. Zoals altijd: zeer tevreden.

Correcte behandeling

Kan altijd direct komen als er wat is. Men laat altijd zien wat er aan de hand is etc. Kan ook mee de werkplaats in.etc.

Snel geholpen met een vriendelijke behandeling

Snel geholpen met een vriendelijke behandeling

De ontvangst is alsof je familie bent. De koffie staat altijd klaar en er is persoonlijk belangstelling. Als het mogelijk is word je direct geholpen. Weet niets negatief

Geweldig bedrijf

Zeer nette en vriendelijke mensen. Die meedenken en alles over hebben voor een tevreden klant. Ze zijn erg behulpzaam en zeer klantvriendelijk.

Vakwerk met Goede prijs kwaliteit verhouding

Vriendelijk Vakmensen Goede prijs Fijne communicatie

Komen afspraken na !

Gemaakte afspraak wordt waargemaakt!

Vanaf het moment dat onze kapotte camper het garage terrein opreed hadden we het gevoel bij een betrouwbare garage gearriveerd te zijn. Een heel ander gevoel dan bij het garagebedrijf in Frankrijk waar men continue probeerde geld uit onze zak te kloppen met foutieve diagnoses.

goede en deskundige hulp

We zijn tot nu toe altijd netjes en goed geholpen fijne garage

Prettig, deskundig, subliem.

Je kunt bijna altijd vlot terecht en wordt soepel en deskundig geholpen. Mijn beste ervaring in 55 jaar auto rijden.

Gewoon goed

Goed geholpen vriendelijke mensen vakkundige monteurs

Goede service en problemen correct opgelost

Via trekhaakcentrum.nl bij Huitink gekomen. Problemen die er waren zijn door Huitink vakkundig opgelost waarbij zij de volledige verantwoordelijkheid hebben genomen ook al konden zij hier niets aan doen. Zeker tevreden.

Snelle service en reperatie

Problemen met optrekken van mijn auto. Bij garage direct geholpen. bleek defecte bougie. Daarbij zijn alle bougies vervangen. Reperatie waar op ik kon wachten.

3 Jaar klant bij deze garage 2 x Maal een Captur gekocht,kleine min puntjes werden probleemloos opgelost. En de volgende auto, welke het wordt weet ik niet, maar ga eerst bij Auto Huitink kijken

Correct, vriendelijk en goed

Een schadegevalletje laten repareren. Net als bij onderhoudsbeurten levert men goed werk af tegen een schappelijke prijs.

klant vriendelijk en mankement vlug opgelost

Toen ik mij meldde bij de balie, liep Wilfried meteen mee en had binnen 3 minuten in de gaten wat het probleem was. Er werd mij verteld wat de kosten waren en ik kon de auto na 2 uur weer ophalen.

prima garage,

eerlijk advies en goede service zeer klantvriendelijk

Perfecte service

Zelfs met kleine zaken wordt je direct geholpen, TOP Tijdens het wachten een lekker bakkie koffie en klaar is kees ! Personeel zeer vriendelijk.

Voor reparaties ga ik met beide auto's het liefst naar huitink. Ik rij liever een stukje extra voor wat meer kwaliteit.

Batterij 16

7141 JL Groenlo