Alles na wens
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 605 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,8
Review overzicht
Over het geheel genomen noemen klanten vriendelijk personeel, duidelijke communicatie en betrouwbare service. Vele beoordelingen wijzen op snelle afhandeling en hulpvaardigheid. De ervaringen lijken consequent positief, met nadruk op professioneel gedrag en betrouwbare resultaten.
Goede service, vriendelijk
Anja
Groenlo
Bij apk en reparatie uitstekend geholpen!
Auto
Hele fijne laagdrempelige garage
24 August 2026
JA Markerink
Gelselaar
Hallo heb een trekhaak laten plaatsen ben zeer tevreden en blij mee top.
17 August 2026
Ruud
Lichtenvoorde
Via trekhaak centrum, heb ik een afspraak gemaakt bij autogarage Huitink. Om een vaste trekhaak te laten monteren. Ondanks de zomervakantie, hadden ze er wel tijd voor. Ik heb de auto in de ochtend gebracht, en er stond een leen auto al klaar voor mij. Tegen half vier werd ik gebeld met de mededeling dat de auto klaar stond. Ik ben zeer tevreden ermee, en heb er al veel gebruik van gemaakt.
10 August 2026
Zeer te vreden
21 July 2026
C.B. Roerdink
EIBERGEN
Dit was mijn eerste ervaring met de garage , en dat was prettig
6 July 2026
Gina
Eibergen
Mijn auto had weer onderhoud nodig en heb bij Huitink telefonisch een afspraak gemaakt. Ik kon er al snel terecht en heb de auto in de ochtend afgeleverd. Dat ging allemaal prima, als vervangend vervoer had ik een elektrische fiets gekozen. Ik zou alleen gebeld worden wanneer de auto klaar was, dat is niet gebeurd, dus zelf gebeld. Daarnaast was ook mijn Huitink Care niet verlengt, dus ook daar een dag later achteraan gebeld. Uiteindelijk allemaal goed gekomen en kom volgend jaar zeker weer.
22 June 2026
Frank
Zie boven
Peter
Kolkman
Onze Ford Puma in onderhoud bij Auto Huitink voor een eerlijke en goede prijs. Tevens pech abonnement afgesloten en dit voor een scherpe prijs. Dus ik ben zeer tevreden over Auto Huitink.
Geert
Doetinchem
goed contact, snelle service
Maria
Tienhoven
22 May 2026
G.M. Meijerink
Neede
Uitstekende ervaring, fijne behulpzame medewerkers.
18 May 2026
Yvonne
Groenlo
Goede communicatie en altijd hulpvaardig
16 May 2026
Jaap Blok
Eibergen
Goed ervaring ivm onderhoud aan onze auto, ook contact met de monteur die aan de auto heeft gewerkt was erg prettig, en duidelijk ook met kosten en ook de factuur was bij ophalen al klaar. Super zo en erg prettig. Monteur was duidelijk ook voor komende zaken die eraan komen.
1 May 2026
wim
Groenlo
Personeel is,er vriendelijk en wordt er altijd goed geholpen .en afspraken zijn duidelijk
29 April 2026
Beltrum
Ik ben al vele jaren klant bij Auto Huitink en zeer tevreden over de door mij gedane aankopen en de door hen verleende service. Onlangs weer een auto gekocht en heb daar veel plezier van. Bij vragen kan je altijd terecht.
Herman
Lichtenvoorde
Heb al jaren mijn auto's bij jullie in onderhoud en ben altijd nog goed behandeld
Ludger Schlattmann
GROENLO
zie hierboven
A.F. Hulshof
LICHTENVOORDE
Zeer vriendelijk en meedenkend personeel. Goede service Reparatie naar tevredenheid uitgevoerd. ( wij komen zelfs hiervoor uit Amsterdam)
21 April 2026
Tom
Amsterdam
De auto wordt al jaren netjes onderhouden
21 April 2026
Monique Verhoef
Winterswijk
Al jaren vaste klant bij Huitink Grooters. Altijd fijn geholpen. Goede prijs, ook voor inruil.
20 April 2026
Winterswijk
Bij kleine beurt is alles vlotjes verlopen, alles geheel volgens afspraak. Echter na een halve dag ging het lampje van het olieprijs branden en wat bleek, er was net iets boven het maximum niveau gevuld. Bij koude start leek er nog niets aan de hand maar met warme/hete olie dus wel. Aangezien we al ver van het bedrijf weg waren was terugrijden geen optie. De anwb geraadpleegd en die gaf aan dat de beste optie olie aftappen/afzuigen was.
20 April 2026
Delft