Vakkundige mensen. Men luistert goed naar je. Bij aanschaf auto bij andere garage neemt men de garantieperiode over zodat je het onderhoud bij deze garage blijft behouden. Men vervangt alleen de onderdelen died echt nodig zijn.
Vriendelijk personeel en betrouwbare service.
Komen hun afspraak altijd na. Zijn duidelijk met de offertes van de reparaties.
Wij zijn altijd goed en vriendelijk behandeld door Garage Ron Plomp, echt een garage die ik zal aanbevelen aan familie en vrienden.
zeer tevreden, goede service en betaalbaar, denken mee om alternatieven te zoeken voor een reparatie, kortom een bedrijf waar wij vertrouwen in hebben en dat al jaren lang
ik heb in het verleden met dit bedrijf goede ervaringen gehad. Omdat ik een nieuwe auto kocht en 5 jaar garantie had bij de merkdealer laten onderhouden. Nu weer terug. Nog immer een goed bedrijf. Enige puntje van kritiek is dat ik kwam voor een lekke band waarbij zonder overleg een nieuwe band is geplaatst. Ik had het prettiger gevonden als men even gebeld had dat de band niet meer te repareren was.
Zeer deskundig, vriendelijke ontvangst en deskundige uitleg over de reparaties.
Betrouwbare en deskundige garage
Al vele jaren een tevreden klant.
Klantvriendelijk
Zeer goede ervaringen.