Onze ervaringen met Garage Ron Plomp zijn altijd prima geweest, ze zijn betrouwbaar en niet duur en zeer helpend met het vinden van oplossingen.Kortom we zijn zeer tevreden!
Geen probleem, goede ervaring, deskundige uitleg ook voor de leek, kan altijd tussendoor geholpen worden.
Zeer goede en beleefde communicatie. Zeer nette afhandeling. Probleem oplossend gericht.
Of het om koop of onderhoud gaat, ervaren als correct en deskundig.
Ik kom hier nu 3 jaar en ben erg tevreden over alles.
Erg goed, goede servicee
Goede service. Wel aan de prijs. Vandaag heeft mijn auto een grote beurt gehad. Wel jammer dat bij het ophalen de datum en tijd niet klopten.
Eerlijkheid en betrouwbaarheid en vriendelijkheid. Dit gevoel krijg ik bij dit bedrijf. Top
Zoals altijd netjes en deskundig geholpen door Ron Plomp en zijn team. Tevreden klant.
Prima garage met deskundige mensen. Eerlijk bij aan en verkoop. Onderhoud is erg sterk. Dus aanrader
Vandaag voor een grote beurt voor mijn Renault Twingo geweest. Een \"vrouw\" vriendelijk autobedrijf met een klant vriendelijk en klant gerichte eigenaar en medewerkers. ik kreeg een leenauto mee, hoef alleen maar te tanken wat je verbruikt. Jammer genoeg houdt niet elke klant hier aan.......ik heb al familieleden aanbevolen en ook zij zijn zeer tevreden....
Fijne mensen! goede omschrijving van de auto gehad en keuring afhandeling !!