Prima garage

Goede garage. Vriendelijk personeel. Afspraken worden nagekomen.

Fijne mensen. Betrouwbaar en te vertrouwen

Oké

Bandenwissel snel uitgevoerd

Ik kon er op wachten en alles werd snel naar tevredenheid uitgevoerd.

Professioneel, transparant en betrouwbaar

Prima garage, voor APK en onderhoud. Nog geen auto aamgeschaft, wellicht komt dat nog.

goede service tegen een redelijk tarief

goede service tegen een redelijk tarief

Snel en goed

Op vrijdag kwam ik onaangekondigd mijn auto langs brengen omdat die stuk was en na een gesprek met een medewerker ik niet meer met de auto mocht rijden. Zij gaven aan de auto waarschijnlijk na het weekend klaar te hebben. Hier was ik tevreden mee. Zaterdagochtend bleek hij al klaar te zijn tot mijn verrassing dus helemaal top en het is nog goedkoper uitgevallen als we vanuit gingen.. altijd wel goede service en onderhoud bij Ron Plomp en ik blijf er nog wel komen.

Tevreden!

Prima team en uitstekende monteurs

Wij zij super geholpen door patrick.

prima service

deskundig bedrijf prima service goede prijs / kwaliteit verhouding

Prima geregeld, geen onnodige kosten

Prettig contact

Altijd een eerlijk advies

Zoals altijd vriendelijk geholpen.Bij het telefonisch contact ook duidelijk en eerlijke uitleg over de kosten.

Al jaren mijn auto's bij plomp gekocht, altijd prima

De service is altijd prima, alle vragen of problemen worden opgelost, en ik leek op auto gebied ( olie bijvullen bv) kom op we kijken wel even. Enz enz

altijd goed en netjes en een bakkie koffie tijdens het wachten.

altijd goed en netjes en een bakkie koffie tijdens het wachten.

Service was goed erg klantgericht

Had lekke band op zaterdag, er was slechts een medewerker met een volle planning. Toch hebben ze nog tijd vrij willen maken om mijn band te plakken. Super bedankt met het meedenken en helpen !

snel en vriendelijk

Er is snel gekeken naar de storing. Storing is daarna verholpen

vriendelijke ontvangst en meedenkend.

Geeft een juist reparatie advies en houd zich aan de afspraak.

Super zoals altijd

Ik had plotseling en platte band en kon meteen geholpen worden.

ik heb een goede ervaring prima service

ben erg goed geholpen

heb dit al eerder gedaan

Goede service!

Voorlamp auto deed het niet, altijd vervelend, vooral in wintertijd. Kwam om 17.00 uur binnen. Na melding bij receptie werd ik meteen geholpen. Chapeau.

Super bedrijf!

Altijd super service! Van de week s'avonds onze auto met de ANWB bij ze voor de deur vh het bedrijf neergezet met kapotte dynamo,de dag erna meteen voor ons gerepareerd al hadden ze het erg druk die dag. Super blij mee aangezien wij geen dag zonder auto kunnen ivm werk.

Meerland 1

1447KA Purmerend