Bij de aanschaf van mijn andere auto ben ik zeer zeer goed Geholpen .

Deskundig maar ook zeer menselijk geholpen. Veel begrip om alles nog een keer uit te leggen. Zeer vriendelijk

Top geregeld 👍

Allemaal volgens afspraak gegaan. Geen verrassing.

Een prima garage, aanrader

Prettige sfeer, betrouwbaar, eerlijke prijzen, vakkundig

Altijd service!

Prijs is altijd goed en wanneer er iets is wordt je altijd gebeld en is er overleg.

Ron Plomp voor echte service en onderhoud.

Een fijn bedrijf met een goede en professionele uitstraling .

Gezien mijn ervaringen in het verleden elders nu heel prettig.

Over vakkennis mag ik niet oordelen,maar gezien de service: geweldig! Voor wat oudere clienten is het halen en brengen zeer prettig. Een heel jaar lang zorgenvrij rijden is een weldaad! De medewerkers in deze zaak verdienen een dikke pluim. Ik hoop nog lang van hun dienstbaarheid gebruik te mogen maken.

Goede service en betrouwbaar

Zoals altijd fantastisch

Betreft slot auto Goeie comunnicatie tussen mij en Patrick geweest en voor een goed koop alternatief gegaan om het slot te reinigen toch fijn voor de feest dagen geen 250 euro maar 30 euro kwijt Altijd vriendelijk en sociaal en legt uit wat hij gaat doen en hoe iets werkt

Goede service en een persoonlijke benadering

Goede service en een persoonlijke benadering

Heel goed

Vriendelijk goed ,hulpvaardig,adviserend .

Top bedrijf !

Nu al een aantal keer bij Ron Plomp geweest voor onderhoud aan mijn auto. Super vriendelijke, hardwerkende en geïnteresseerde medewerkers die hier werken. Erg meedenkend en zeer vertrouwelijk. Zal hier zeker terug gaan.

Prima garage

Goede garage. Vriendelijk personeel. Afspraken worden nagekomen.

Fijne mensen. Betrouwbaar en te vertrouwen

Oké

Bandenwissel snel uitgevoerd

Ik kon er op wachten en alles werd snel naar tevredenheid uitgevoerd.

Professioneel, transparant en betrouwbaar

Prima garage, voor APK en onderhoud. Nog geen auto aamgeschaft, wellicht komt dat nog.

goede service tegen een redelijk tarief

goede service tegen een redelijk tarief

Snel en goed

Op vrijdag kwam ik onaangekondigd mijn auto langs brengen omdat die stuk was en na een gesprek met een medewerker ik niet meer met de auto mocht rijden. Zij gaven aan de auto waarschijnlijk na het weekend klaar te hebben. Hier was ik tevreden mee. Zaterdagochtend bleek hij al klaar te zijn tot mijn verrassing dus helemaal top en het is nog goedkoper uitgevallen als we vanuit gingen.. altijd wel goede service en onderhoud bij Ron Plomp en ik blijf er nog wel komen.

Tevreden!

Prima team en uitstekende monteurs

Wij zij super geholpen door patrick.

prima service

deskundig bedrijf prima service goede prijs / kwaliteit verhouding

Prima geregeld, geen onnodige kosten

Prettig contact

Meerland 1