Zeer klantvriendelijk en komen afspraken na

Kom al zeer vele jaren(10) bij deze garage en hebben mij nog nooit in de kou laten staan.

Kom er al jaren en heb geen slechte ervaringen alleen.maar positief

Topservice !

Acuut probleem met de koppeling, ondanks de drukte kon het er tussendoor. Nieuwe koppeling voor een uiterst redelijke prijs

Vriendelijk en prettig geholpen

Vriendelijk personeel en prettig dat je altijd een fiets kan lenen.

Weer lekker snel op weg geholpen.

Ik kon met een accuprobleem meteen terecht en kon na ongeveer een halfuurtje wachten weer op weg.

Professioneel en fijn bedrijf; vriendelijk personeel

Goede informatie verstrekking bij het maken van de telefonische afspraak voor een keuring, grote beurt en airco onderhoud. Er werd gevraagd of ik vervangend vervoer nodig had. Heel klantvriendelijk. Ik werd halverwege de dag gebeld dat de auto klaar stond. De rekening was volgens afspraak. Zowel aan de telefoon als op de werkvloer: vriendelijk personeel. Veel vertrouwen in het bedrijf en de werkzaamheden.

Heel goed

Heel begrip, meteen hulp als ik problemen heb met mijn auto

is altijd goed en niet duur

Goed en vriendelijk geholpen prijs was volgens afspraak

Al jaren een tevreden klant hoop dat het zo blijft

Deskundig servicegericht vriendeli)k in een woord een fijne garage

Top service werd goed op de hoogte gehouden via de telefoon met de kosten.

Perfect niets op aan te merken

Vriendelijk mensen die ook nog eens meedenken met de portemonnee van de klant!

Persoonlijke aandacht en de koffie is goed

Afspraak is afspraak. Prettig in de omgang!

Afspraken zijn nagekomen. Auto op tijd klaar.

Of het nu om grote of kleine reparaties gaat, mocht er iets mis zijn met mijn auto dan wordt dat goed gerepareerd of verholpen. Komen er tijdens een onderhoudsbeurt zaken aan het licht die ik niet aangegeven heb dan krijg ik netjes een telefoontje over het "gebrek", wel of niet repareren en het bijbehorende kostenplaatje. Dat kostenplaatje is nauwkeurig. Mochten ze binnen de opgegeven specificaties en overeengekomen kosten blijven dan krijg je niet het afgesproken volle pond voor de kiezen, maar precies dat wat er aan uren en materiaal is besteed. Mochten de kosten de waarde van de auto overstijgen, in mijn woorden "rijp voor de sloop", dan zeggen ze dat ook eerlijk. Een eerlijke en fijne garage. Vriendelijk en goed personeel.

Redelijk

Er zou een fiets klaar staan die was er niet Ik belde of de auto klaar was en de gast doe ik aan de telefoon had was niet erg vriendelijk

Snel,vakkundig,en klantvriendelijk

Goede service en vakkundig. Klantvriendelijk

Erg tevreden

Vriendelijk personeel en waren snel klaar met de APK.

Top zeer vriendelijk, en kijkt mee wat er aan de auto voor onderhoud nodig is en doet dat in overleg.

uitstekend

Word contact met je opgenomen als er tijdens inspectie of onderhoud extra werkzaamheden zijn . Kun je zelf bepalen wat wel of niet gedaan moet worden .

accuprobleem opgelost

Een probleem met de accu werd adequaat en zo snel als mogelijk opgelost. Vriendelijk, professioneel.

Prettige behandeling.

We hadden de pech dat er net na een grote (dure) beurt, inclusief APK, zich nog een andere, grote schade aandiende. Pech blijft pech, maar het is toch prettig als je even je verhaal kwijt kunt. Binnen een dag hadden we een nieuwe occasion, alles keurig verzorgd. As usual. En ondanks de crisis toch een leuke korting.

Prima zoals altijd.

heel vriendelijke benadering. Keurig op de hoogte gehouden van extra uitgaven.

Goed geholpen

Goed en vriendelijk te woord gestaan. Service prima

goede service

Altijd snel geholpen, vriendelijk personeel en dichtbij

Meerland 1

1447KA Purmerend