Op voorhand de onverwachte kosten via telefoon doorgenomen zodat je weet waar je aan toe bent.

Top garage

altijd de juiste diagnose Snelle service

Goede service, duidelijke communicatie, geen verassingen achteraf

Erg klantvriendelijk, snelle service, goede communicatie, bellen netjes indien er meer werk bij komt en ook prijstechnisch normale prijzen.

Fijne garage.

Goed op tijd. Goede duidelijke info over te verwachten kosten.

Altijd goed

Bij Ron Plomp wordt altijd meegedacht, goed gecommuniceerd en vakkundig gerepareerd tegen een schappelijke prijs.

Zeer tevreden goede service en advies

Wanneer je advies wil krijg je het juiste advies voor jou.

Erg klantvriendelijk

Klantvriendelijk, er word er snel en vakkundig gewerkt met normale prijzen. Top garage.

Goede Service en goede monteurs

Ik kom altijd bij garage Plomp, omdat ze altijd goede service hebben en geven en ze hebben altijd goede monteurs in het bedrijf. Als er iets gevonden wordt aan je auto, dan wordt er eerst naar je gebeld en zeggen meteen wat de extra kosten worden. Klasse garage Plomp.

Goede en snelle service

Tevreden

Goed geregeld

Heel goede ervaring met hun.Staan je heel geweldig en beleefd te woord.Dwingen je tot iets te doen wat je niet wilt. Alles word goed geregeld ,wat papierwerk en het doorgeven van de auto aan het RDW. En het afleveren van de auto is ook goed geregeld. En als je vragen hebt je kunt altijd bij ze terecht.

Goede en snelle service

Vriendelijk personeel en snelle service, en goedkoper dan in de omgeving.

Top zo als altijd

Ze zitten hele dag vol maar maken toch even tijd voor je als er nood aan de man is dag voor vakantie scheid auto er mee uit op de dag van vakantie nieuwe accu laten plaatsen sochtends vroeg motor. Maakt nog raar geluidje en willen er meteen naar kijken en leggen je uit wat nog de mogelijke oorzaak kan zijn gedetaileerd

Goed geholpen aan de balie

Ik werd gebeld dat er een veer r.a. stuk was en wat de vervanging koste en het Werd vervangen prima

Transparante manier van werken

Van te voren wordt ik netjes gebeld met de vraag wat ik wil laten doen. Achteraf geen verassingen.

Vriendelijk- professioneel, eerlijk - service gericht

Vandaag mijn ~MG voor een APK gebracht. Vriendelijke ontvangst. Gebeld toen de keuring gereed was.Het verbaasde mij dat op de rekening kosten in mindering zijn gebracht, waarvan vorig jaar al een deel was berekend. Dat is klantvriendelijk - eerlijk. Ron Plomp zal ik altijd aanbevelen. Graag mijn email adres wijzigen in: [email protected] Alvast bedankt en fijne zomer.

Zeer goed geholpen

Klantvriendelijk Zeer goed geholpen

100%

Zeer vertrouwd!!

duidelijk, eerlijk en correct

goede service conform afspraak

Ik ben geholpen zoals het hoort: duidelijke afspraken, geen verrassingen en goede onderhoudsbeurt

Er zijn duidelijke afspraken gemaakt, geen verrassingen en goede onderhoudsbeurt ...

Geven goede voorlichting wat het kost en wat er gebeuren moet.

Heb goede ervaringen met Ron Plomp . Met problemen worden die altijd goed opgelost. Krijg zo nodig een auto ter vervanging en dat is een goede service.

Geen negatief

Uitstekende service.

Uitstekende service,komen hier al jaren met onze auto voor onderhoud.

Ben zeer tevreden goede service

Vriendelijk, bekwaam met een goede en snelle service.

Klantgericht en tot nu toe alleen maar goede ervaringen.

Fijne garage, waar aandacht voor klant is. Als er iets met auto mis is wordt er opgebeld en ook van de status netjes op de hoogte gehouden. Bij ophalen van de auto werd me uitgelegd wat er precies uitgevoerd is en dit ook zelfs met monteur bekeken. Als extra service was zelfs auto schoongemaakt aan buitenkant. Kortom super garage! Ga zo door!

Meerland 1

1447KA Purmerend