Primaheel fijn kon er op wachten

Zie boven

zeer tevreden

Goede en snelle service

Supersnelle service. Niet verwacht dat m’n accu vervangen kon worden in een middagje (accu was niet op voorraad)

Goede en snel opgelost

Prima behandeld.

prima geregeld!

Prettige communicatie. Eerlijk en open!

Super fijn kleinschalig bedrijf!

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Vriendelijke, behulpzame mensen en ze leverden onze auto perfect af. We hopen veel plezier van onze aankoop te krijgen.

Altijd goed geholpen

Je wordt altijd goed geholpen en een hele goede service Goede sfeer. Als je auto gekeurd moet worden is het altijd mogelijk om een leenauto te krijgen en dat is heel prettig. Kan het echt iedereen aanraden.

voortreffelijk

goede service en betrouwbaar

Super goede service

Super goede service echt klantgericht

Geen klachten

Alles volgens afspraak

Goed, vlot en flexibel

Goede service, denken mee en lossen m'n problemen altijd snel op.

Goede service en prettige,vakkundige mensen

Prima geholpen en snel geregeld

Zeer tevreden over grote buurtw a van Hoorn

Betreft mijn laatste auto-onderhoud

Betreft de laatste onderhoudsbeurt van de auto kan ik zeggen dat er goed is gecommuniceerd. Je krijgt een prijsindicatie en advies.

Altijd duidelijk over wat er moet gebeuren. Ook over de prijs.

Weer goed geholpen

Ook bij een onvoorziene pech kon ik meteen terecht, weer goed geholpen

Prima garage, vakkundig personeel.

Laatst langs geweest voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt en reiniging van mijn airco en remmen. Problemen zijn hierdoor goed verholpen en ik ben netjes ingelicht door het personeel over de benodigde werkzaamheden en verwachtte kosten. Zeker een aanrader en ik kom hier de volgende keer weer terug.

Prima advies en uitvoering.

Prima advies en uitvoering.

Goede communicatie en vakmanschap

Werd vanaf dat ik de auto wegbracht tot het moment dat ik hem weer kon ophalen prima op de hoogte gehouden. Reparaties goed uitgevoerd, echt vakmanschap.

Vriendelijke mensen, snelle service

Vriendelijke mensen, snelle service

Netjes volgens afspraak geholpen.

Netjes volgens afspraak geholpen.

vriendelijk geholpen

een goede garage

Klantgericht, flexibel, vriendelijk en snel

Met een gerust hart laat ik mijn auto achter voor de nodige apk en kleine beurt. Er wordt heel snel en correct gewerkt. Mijn vertrouwen in de garage is groot, ze zijn zorgvuldig, ook in de communicatie. Heel fijn.

Vriendelijk personeel en altijd een goede service.

Bij “grotere en duurdere” reparaties wordt altijd eerst contact opgenomen en goedkeuring gevraagd. Duidelijke en heldere uitleg. Deze mensen zijn zeker aanbevelingswaardig.

prima service

Goed geholpen goede uitleg