zeer deskundig bedrijf en hulpvaardig personeel

Er wordt goed naar mijn vragen geluisterd. Er wordt altijd telefonisch contact opgenomen bij bijzonderheden tijdens een onderhoudsbeurt. Onderhoud wordt altijd deskundig uitgevoerd. In dien komt men met adviezen wat wel en niet perse nodig is.

Goede prijs-kwaliteit verhouding en klantvriendelijke benadering

Makkelijk online een afspraak kunnen maken. Vragen worden vlot beantwoord.

Super personeel en kundig altijd goed advies

Altijd overleg over de werkzaamheden vriendelijk en kundig personeel

Snel en strakke en juiste diagnose weten te stellen

Vakbekwaam en zeer netjes effectief geholpen . Klasse!

prima garage

Het wordt vervelend want ik vertel al sinds jaar en dag dat ik tevreden ben over mijn garage die een goede prijs kwaliteit levert. Ook tussendoor word ik zonder problemen geholpen dus ik ben zeer tevreden met mijn garage

Je word vriendelijk en deskundig behandeld

Ik ben al jaren klant bij Ron Plomp. Je krijgt goed advies en je word prettig behandeld.

Gewoon prima

Al jaren klant, al jaren goede en snelle service

Snel en vakkundig

Ze houden me op de hoogte van de kosten en overleggen voordat ze repareren

Prima garage

Auto gekocht bij deze garage en kom jaarlijks voor onderhoud. Ik wordt altijd netjes geholpen. Evt leenauto of fiets mogelijk. Tussendoor een kleinigheidje wordt meteen verholpen. Goede service.

Hele goede service

Vriendelijk personeel

Goede betrouwbare garage met vriendelijk personeel

Snel en goed

Snel geholpen

Snel!?

Auto om 08.30 gebracht om 09.30 een belletje dat het klaar was. Gedaan wat moest volgens programma/jaarbeurt. Was het vergeten te vragen, mijn fout maar vind het wel jammer dat in kader van service een stukje deurrubber 40 wat nog aan 10 cm vast bungelt niet even is vervangen of iig iets mee gedaan.

Top bedrijf met top service

We worden altijd vriendelijk geholpen en de service is er altijd top!

Een heel tevreden klant.

Een keurige en correcte service. Zeker een bedrijf om aan te bevelen.

Uitstekendddd

Zeer kundige werknemers en voor een hele goeie prijs! Ze zijn gewoon eerlijk echt een aanrader! Top top top!

Zeer klantvriendelijk

Bij de aankoop van onze auto werd alles op een zeer vriendelijke en accurate manier aggehandeld. We kregen nog een verrassings doos mee deze was gevuld met allemaal vers fruit. Hartelijk dank hiervoor.

Goede service en vriendelijk

Als klant wordt je eerlijk geïnformeerd mbt reparaties en kosten! Vakkundig!

Geven geweldige service

Staan altijd voor je klaar en denken mee in goede en voordelige oplossingen voor problemen en reparaties

Word altijd goed en vriendelijk geholpen

alles weer prima geregeld

zie boven

Vriendelijk geholpen

Wij zijn op een prettige manier geholpen. Sfeer is gemoedelijk.

Goed advies

Gebracht voor grote beurt,was helemaal niet nodig. Uitleg gekregen wanneer wel. Top

Klantvriendelijk, meedenken en vlot

Meerland 1