Ben snel en goed geholpen

Zeer efficiënt geholpen. Bovendien was de auto snel klaar . Het betrof een grote beurt incl. APK.

Gewoon goed

Altijd netjes en goed geholpen geweest. Gaan geen enkel probleem uit de weg!

Altijd goed en snel geholpen ook voor spoed.

Probleem met onze ruitenwissers. Gemaild en konden snel terecht. Top bedrijf eerlijk waar ,complimenten.

Service zoals altijd

Klantvriendelijk, behulpzaam en kundig

Goed geholpen.

Mooie auto gekocht.

Nette en integere zaak,

Ik heb alleen maar goede ervaringen. Voorheen met Ron, maar met Patrick kan ik ook wel door één deur. Leuke occasions. Echt een prima bedrijf!

Snelle afspraak en service. Altijd vriendelijk en behulpzaam.

Goede dienstverlening!

Zeer behulpzaam

Wordt correct geholpen

snel en prima geholpen

Ik kon na het bellen voor een kleine reparatie, meteen terecht. En ben daarbij prima geholpen.

Tevreden vriendelijk en deskundig

Jammer dat de afspraak twee keer is verzet, anders was de score hoger

Goed en snel Weer opgelost

Auto was weer snel gerepareerd.

zeer goed

word altijd goed geholpen door iedereen monteurs en leiding gevende ga zo door met de service,s

Een uitstekend Autobedrijf

Uit ervaring kan ik zeggen (en met mij de rest van mijn gezin) dat dit een uitstekend Autobedrijf is. We zijn al jaren klant. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en zeer deskundig zowel bij aankoop, onderhoud en APK. Ze houden U telefonisch op de hoogte voor ze tot reparatie over gaan. Ook voor kleine reparaties zijn ze er voor U. Dit Autobedrijf is een aanrader.

Snel en zoals afgesproken gedaan

Afspraken nagekomen en een redelijke prijs kan dus weer gerust gaan rijden

Prima service zoals altijd

Grote onderhoudsbeurt en APK en een gratis leenauto, gebeld over wat extra kosten/reparaties en een prijsopgave gekregen. Prima service !

Snel geregeld

Nieuwe accu nodig, met een uurtje was het geregeld.

heel goed

Contact loopt heel goed service is ook heel goed Alles goed uitgelegd wat er moet gebeuren

Naar tevredenheid

Zie boven

Duidelijkenafspraken, snelle en goede service, prima

Donderdag offerte voor 4 nieuwe banden incl. montage, vrijdagmiddag om 17.00 klaar, top!

Apk en na aanleiding daarvan nieuwe banden achter

Voor het eerst hier geweest en prima geholpen. Apk uitgevoerd en ik kon dezelfde middag weer terug komen om nieuwe banden te laten monteren. Lekkere koffie en de kids kregen een lolly. Ik ben zeer tevreden.

Zeer goed geholpen

Prima service en goede koffie.

Prettig en snel geholpen

Perfecte service

Ben direct geholpen en was in kwartiertje weer weg

Meerland 1

1447KA Purmerend