Betrouwbaar, snel, goede service, fijn personeel en aandacht !

Al jaren een prima service met een goede prijs- kwaliteit verhouding

super

Vriendelijk, open en correct.

Correct geholpen

Vriendelijke mensen

Vriendelijk en top service

Hele prettige sfeer bij het zoeken naar een andere auto. Geen opdringerige verkopers maar zeker wel attent en behulpzaam.

Top service

Een week geleden voor het eerst een auto gekocht bij Ron Plomp. Alles werd vlot en snel geregeld en iedereen was zeer vriendelijk. Gisteren onze auto opgehaald en wij kregen ook nog een verrassing erbij, een doos vol met fruit en chocolade, wat een mooi gebaar. Van mijn vader hoorde ik dat zijn collega al jaren zijn auto's bij Ron Plomp koopt en is zeer tevreden, kortom wij zijn blij en tevreden.

hoge graad van service verlening

Lekke band - bellen met Autobedrijf Ron Plomp = gelijk langskomen om probleem op te zoeken en te verhelpen. Top!

Vriendelijk en snel

Vriendelijk en snel

Alles (was niet zoveel) prima geregeld.

geen kommentaar

Tevreden over het geheel

Correct en beschaafd!

Gewoon doorgaan ..

Super...!

Ben na een start probleem met mijn auto zeer goed geholpen en meteen voorzien van een nieuwe accu. Prima service...!!!

Klantvriendelijk en transparant

Klantvriendelijk en transparant

Zeer ervaren vakmensen met een goede en tevens zeer sociale visie

Ik kwam voor een kapot achterlichtje(lampje). Bleek ernstiger te zijn. Diagnose: Gratis. Afspraak gemaakt voor vervanging van de volledige achterlichtunit. Onder het genot van een kopje koffie was e.a. binnen 10 minuten "gepiept" en ook de begrote kosten vielen mee. Kortom: Een heel dikke pluim voor Garagebedrijf Ron Plomp !

goede service en prettige dienstverlening

goede service en prettige behandeling tijdens wachten

Vriendelijke mensen

Ze zijn altijd heel vriendelijk,en behulpzaam

Terug koppelen van extra akties uit te voeren voor grote beurt.

Vlug en goed.

Kleine dingen altijd zonder lang wachten gerepareerd.

Naar volle tevredenheid geholoen

Altijd goed geholpen... super lieve mensen...

Prima bedrijf, goede service

Tijdige reparatie tegen redelijke prijs

Vrijdag oordeel dat sensor nokkenas defect was, maandag gerepareerd

Tevreden

Zeer tevreden over reparatie en snelheid (binnen 1 dag klaar zonder afspraak). Enig minpunt is dat er geen service werd aangeboden om de auto (die niet meer wilde starten/rijden) op te halen. Het was best omslachtig om via kennissen de auto naar de garage te slepen.

Prima autobedrijf

Duidelijke uitleg wat je kunt verwachten, ook wat betreft de kosten. Ik heb een kleine beurt en APK laten doen. Je wordt gebeld zodra je auto klaar is. Iedereen is vriendelijk.

Ik ben goed geholpen

Prettig

Zeer goed.

Ik ben snel en deskundig geholpen.

Meerland 1

1447KA Purmerend