VERTROUWEN !!!!!!!

Kom er zo ongeveer 15 of 16 jaar dat zegt genoeg.. Altijd beleefd en vriendelijkheid en zo moet het. Warm aanbevolen.

Geweldige service

Ervaring genoeg bij deze garage die ook graag een extra stapje zet om te helpen bij de juiste behandeling voor mijn auto.

Alles goed geregeld

Alles is goed geregeld Een leenauto ter beschikking Reparaties worden goed gedaan Vooraf een belletje over de reparatie kosten Perfect hoor

Nette service

Je wordt keurig op de hoogte gehouden van wat wordt opgemerkt en overlegd over vervolgacties, of niet, en over de voortgang.

uitstekend

Uitstekende service

Eerlijkheid

Netjes en correct geholpen !!

Geweldige service

Vriendelijk en erg behulpzaam.

Bij autobedrijf kom je altijd weer terug voor raad en reparatie.

Ik kom al vanaf 2010 bij dit autobedrijf. Ik kocht in 2007 een nieuwe auto en ging na de garantietermijn direct naar Ron toe omdat merkgarages je financieel leeg trekken. Ron geeft je het vertrouwen en zegt wat hij doet: Vervangen van onderdelen indien noodzakelijk zonder veiligheid uit het oog te verliezen. Ik vertrek naar het buitenland en zal niet eenvoudig zijn voor mij om in München ook zo'n allround garage te vinden.

Keurig en perfect bedrijf

Keurig bedrijf, je weet waar je aan toe bent. En altijd is alles netjes geregeld. Personeel staat je vriendelijk te woord.

Zeer deskundig en to the point!

Al jaren lang goede ervaring met deskundig en vriendelijk personeel!

Onderhoud perfect en snel uitgevoerd

Alles conform afspraak uitgevoerd, tussentijds gebeld dat de remvloeistof vervangen moest worden en wat de totale kosten zouden worden. Erg tevreden!

Goede en snelle service

Werd zeer vriendelijk geholpen , en kon mijn nieuwe auto al super snel ophalen! En alles zoals beloofd netjes geregeld!

dat ik gebeld wordt met een mededeling als iets extra`s moet gebeuren.

Netjes geholpen en transparantie in prijs en advies ivm extra benodigd periodiek onderhoud.

Netjes geholpen. Ik was zelf niet op de hoogte van extra benodigd periodiek onderhoud van airco en remvloeistof. Hier werd ik netjes aan herinnerd en werd vooraf in prijs besproken waarna je akkoord kon geven. Naar tevredenheid en ik zou de service zeker aanbevelen. Vriendelijke groet Thierry

Heel goed

Altijd wordt er goed naar je geluisterd en als er wat bijzonders is wordt je gebeld

Prima geholpen

Lekker band meteen verholpen

Onaangekondigd binnen gelopen i.v.m lekke band. Kon metteen gemaakt worden, koffie aangeboden terwijl de band geplakt werd. Prima service

Een goede en eerlijke onderhandeling

Normaal goed, nu even niet!

Normaal gesproken ben ik goede service gewend van jullie garage. Dit maal is niet verteld bij het ophalen van auto dat de koelvloeistof in de gaten gehouden moest worden ivm vernieuwing van de waterpomp. Met als gevolg dat ik met auto stil stond op een autoweg. Verwacht je niet als de auto net is gerepareerd.....

top service

zeer vriendelijk

Wat een geweldige service

Jullie hebben de auto opgehaald en weer terug gebracht. Om dat mogelijk te maken hebben jullie langer doorgewerkt. We wisten na al de jaren dat we bij jullie kwamen dat jullie goed waren maar dit was geweldig. Jullie hebben minstens een 15 verdiend.

Vooraf duidelijke afspraken

Snel aan de beurt, goede service en vooraf duidelijk wat de kosten gaan worden.

Prettig geholpen! Mooie auto.

We werden vriendelijk geholpen. Er werd met ons mee gedacht en we werden goed geïnformeerd. We zijn erg blij met onze aankoop.

Hele goede service en goede prijzen

Aspraak makkelijk te plannen. Bellen direct met info. Denken mee met de oplossing. Goede afhandeling en aspraken worden nagekomen.

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen, werd keurig gebeld voor de aard en kosten van de benodigde werkzaamheden.

Meerland 1

1447KA Purmerend