Al jaren fantastisch

De ervaring strekt zich zeker over meer dan 12 of 14 jaar. Ik mag aannemen dat dit voldoende bewijs is voor deze lange samenwerking

Top service

Snelle en goede service

Goed overleg en vriendelijke ontvangst.

Goede ervaring.

Ze leveren al sinds jaar en dag uitstekend werk.

Ze leveren al sinds jaar en dag uitstekend werk. En staan je altijd vriendelijk te woord.

Altijd prettig, vakbekwaam en goed

Het onderhoud van onze auto wordt bij Plomp altijd naar onze tevredenheid uitgevoerd. Prettige mensen, zeer vakbekwaam en van goede kwaliteit

Goede en duidelijke behandeling.

Helder ontvangst, snel geholpen, duidelijk verhaal na vaststelling probleem, geen kosten aan verbonden, prima ervaring.

APK + kleine beurt zelfs een dag vervroegd.

Vriendelijke service, snelle afhandeling. Prettig!

Helder en prettig

Loopt als een trein

Snelle service, goed geregeld!

Prima.

Duidelijke communicatie en afspraken.

Prettig snel en goed geregeld

Apk + grote beurt. Door nwe rem schijven en blokken wel duurder dan verwacht, maar alles in goed overleg en duidelijk uitgelegd. IK kan er goedgekeurt en wel hopelijk weer een heel jaar veilig mee op stap.

Geweldige service,

Ik werd bijna meteen geholpen.

Prima geholpen, snel, duidelijk, geen op of aanmerkingen.

Snel, duidelijk, vriendelijk geholpen.

Prima geholpen en advies

gewoon goed

1 Vriendelijke mensen aan de telefoon om een afspraak te maken. 2Bij de afspraak waren de mensen netjes en beleefd,en je kon alles vragen. 3Proef rit met de auto gemaakt (een uur weg geweest) geen probleem. 4Alles door besproken auto gekocht ,met koffie erbij. 5Na een week de auto ophalen, dus dit auto bedrijf is GOED.

Goede snelle en betrouwbare service

Snel geholpen goed op de hoogte gehouden en scherpe prijs

Prettig

Prettig en keurig geïnformeerd over de (eventuele) reparaties.

Geen twijfel mogelijk

Zo als gewoonlijk, alles vlot en simpel verwerkt

Goede service.

Ik schrik me steeds een hoedje van de rekeningen die ik krijg. Heb ik nou zo veel pech met mijn auto? Ik heb amper gereden het afgelopen jaar maar de mankementen logen er niet om. Wat staat me de volgende keer te wachten?

Super goede service!

Ik ging voor de apk en de radio. Voor de radio was ik al een paar keer langs geweest maar nu hebben ze het dan toch op weten te lossen. Deze kosten werden niet in rekening gebracht, het was een stukje service. Helemaal top!

Uitstekende service, vriendelijk personeel.

APK, grote of kleine beurt, lekke band repareren, een vraag ... het wordt altijd goed, zorgvuldig geregeld met duidelijke uitleg en een glimlach. Top!

Betrouwbaar en prima autobedrijf

Ik heb veel vertrouwen autobedrijf Ron Plomp. En goede ervaringen en klant vriendelijk.

Redelijk goed

Netjes maar wel afstandelijk...erg zakelijk... er word niet even persoonlijk verteld wat er met de auto is gebeurd

Vriendelijk goed geholpen en netjes alles geregeld

Top zeer goed en vriendelijk Ook als er wat is snel verholpen

Meerland 1

1447KA Purmerend