Altijd geweldig

Goede services, fijne mensen.

Top service!

Goed en snel geholpen.

In een woord een geweldige en betrouwbare bovag garage!

Kon na een telefoontje meteen langs komen met de auto,ben erg goed geholpen kan iedereen Garage Plomp aanraden.

vertrouwt adres

goede omgang met de klant,dit geeft vertrouwen.

Fijne mensen in een goedlopende auto-garage

Van het maken van een afspraak tot het betalen van de factuur, elke persoon is even vriendelijk en behulpzaam. Wij hebben weer een auto die er tegen aan kan voor een jaar! Bedankt lieve mensen van Autobedrijf Ron Plomp

Netjes

Werd keurig gebeld over wat er precies ging gebeuren

Weer goed geholpen

Auto voor beurt gebracht, op tijd klaar en altijd een telefoontje bij speciale onderhoud, als de monteurs die tegenkomen

Prima!

Ik heb de auto voor een grote beurt (+APK) gebracht en ik werd gebeld toen er extra dingen moesten gebeuren. Er werd ook verteld wat er nu noodzakelijk was en wat nog kon wachten, dus een prima service!

Nette behandeling

Goede service.

Goede service en duidelijk.

Goede service.

Altijd netjes geholpen

Wordt altijd netjes geholpen en ook als ik uitleg vraag wordt ik naar tevredenheid geïnformeerd.

reparatie gebroken veer en defecte lager

De linker veer voor was gebroken en moest snel gemaakt worden, omdat we de afspraak hadden om bij mijn vader van 91 jaar te logeren voor mantelzorg. Mijn vader woont in Brabant. De reparatie zou pas uitgevoerd kunnen worden medio juni. Ik heb aangegeven dat dát problemen zou geven. Er is toen naar een oplossing gezocht en gevonden, waar ik de mensen van uw bedrijf heel dankbaar voor ben.

Hele goede service, vriendelijk personeel!

Eerlijk en transparant

Mijn ervaring is dat ze niet onnodig kosten maken..

Prima.

Om een afspraak te maken moest ik dit keer wel wat lang wachten. Maar ik weet ook dat als ik de auto echt nodig had gehad ze de afspraak wel naar voren hadden gezet.

Uitstekende behandeling.

Goede bereikbaarheid; receptioniste/telefoniste is vriendelijk, heeft kennis van zaken en denkt goed mee. Goede adviezen worden meegegeven.

Top!

Mijn maandagochtend begon met een lekke band. Wat een begin van de week. Maar gelukkig heeft Autobedrijf Ron Plomp een gaatje gevonden en mij weer op weg geholpen! Super service!

Betrouwbaar bedrijf, ik wordt niet onnodig op kosten gejaagd.

Betrouwbaar bedrijf, klanten worden niet onnodig op kosten gejaagd. Afspraken worden stipt nagekomen, tarieven zijn redelijk.

Snel en goed

Goede communicatie.

Uitstekende service

Goed autobedrijf, vriendelijk , behulpzaam en een goede prijs kwaliteit verhouding.

Altijd eerlijk en goede service

Zowel met de aanschaf van een auto als voor onderhoud ben je hier op het juiste adres!!

Alles prima en correct

Gelukkig een autobedrijf dat betrouwbaar is. Een correcte offerte en een nette prijs. Dat kan je van weinig merkdealers zeggen De reparatie is prima uitgevoerd en de medewerkers zijn vriendelijk en service gericht

Weer prima geholoen

Goed gedaan, op tijd klaar, geen verrassingen

Altijd prima geholpen.

Iedereen is altijd erg vriendelijk op de werkvloer maar ook aan de receptie. Jullie doen altijd je best als ik haast heb of er weer niets van snap om alles uit te leggen. Gr francien

Meerland 1

1447KA Purmerend