Heel tevreden

Een goed auto bedrijf

Gewoon erg goed

Breng auto al jaren bij Ron Plomp het is een goed en betrouwbaar Garagebedrijf en ontzettend aardig personeel.

Zeer tevreden.

Ik ben heel netjes geholpen, ookal had ik een heel klein defect.

gewoon goed bedrijf

Inmiddels zeer vertrouwde goede service

Vertrouwd, kennen me als klant en weten daar met hun service goed op in te spelen.

Dit is de eerste maal dat ik bij Plomp mijn auto bracht voor een jaarlijkse keuring. Men heeft de auto goed gekeurd met aanbevelingen voor onderhoud. Vind ik netjes met de ervaring dat de officiële dealer altijd grote reparaties direct noodzakelijk achtten. Verder werd ik ook goed geïnformeerd over het feit dat zij kunnen bemiddelen en adviseren indien ik overga tot het kopen van een andere auto zonder deze bij hen te kopen. Prima service!

Klasse

Reparatie snel en vakkundig uitgevoerd, zonder poespas of prijs van een ‘merkdealer’

Fantastisch

Vriendelijk en behulpzaam geholpen

Goede garage, vriendelijke mensen

Mijn ervaring bij Autobedrijf Ron Plomp is een goede ervaring. Vriendelijke mensen, deskundig personeel. Geen fratsen. Doen wat nodig is. Volgend jaar weer.

Goede ervaring. Vriendelijk en vakkundig geholpen.

Mijn auto is na deze behandeling weer helemaal in goede conditie.Er zijn wat noodzakelijke extra reparaties gedaan en daar ben ik zeer tevreden over.

Heel uitstekend en vriendelijk

Snelle en vakkundige dienstverlening

Degelijk bedrijf

Degelijk, niet geweldig goed- want auto was maar voor 1/4 getankt, auto was verder wel netjes. Ik heb niet (succesvol) afgedongen, dus was beter geweest als de tank halfvol was-ik heb mij inruilauto immers ook halfvol ingeleverd-. Bedrijf + werknemers zijn ook netjes met een (kleine) garage ernaast. Wat wel leuk is dat je een doos erbij krijgt met fruit (van lokale ondernemers).

Goed, duidelijk en tevreden geholpen.

Goede en duidelijke uitleg door de monteur. Vriendelijk geholpen.

Top Garage

goede en betrouwbare garage met vak bekwamen mensen in dienst

Vriendelijkheid,vakmanschap en juistheid staan hoog in het vaandel.

Mijn ervaring is al vele jaren bij aankoop van kleine auto’s voor mijn Echtgenote, waarbij de begeleiding bij aankoop en onderhoud naar wens is geweest en hoop, dat nog vele jaren te kunnen ondervinden.

Vriendelijke personeel top top top, Raad iedereen zijn/ haar auto bij Ron Plomp te komen. Ben super geholpen snelle service heel blij.

Super daarom kom ik ieder jaar weer terug . Netjes beleefd geholen

Goede, snelle service

Erg tevreden

Goed snel en professioneel geholpen

Netjes en klantvriendelijk geholpen

IK HEB EEN GOED GEVOEL OVER DIT AUTO BEDRIJF

Afspraak gemaakt voor de airco,kan er weer een poos tegen.

Top service

Altijd goede service!! Klantvriendelijkheid staat voorop ☺️

Super klantvriendelijk.

Garage komt zijn afspraken na. Niet te groot prettig geholpen zo als het hoort

Onderhoudsbeurt volgens afspraak

Geen problemen