Uitstekende service

Mijn ervaring bij jullie is uitstekend. Altijd open, eerlijk maar voornamelijk duidelijk! Zeer tevreden over jullie.

Goed en correct

Vakwerk geleverd !

Afspraak gemaakt vanwege verschillende meldingen over de belichting van mijn auto. Het team heeft zich ontzettend verdiept in dit complexe probleem en dit vakkundig opgelost. Fijn dat jullie ook altijd met de klant meedenken. Ontzettend bedankt ! Raad jullie zeker aan.

Al heel veel jaren klant bij Plomp en daar ben ik erg blij mee

Top garage! Professionele mensen.

Snel, goede service

Zeer goede service en zeer vriendelijk. Lekker snel en tegen een goede prijs. Zeer tevreden.

Het was een prettig, aangenaamd maar vooral heel tevreden gesprek.

Ik had gevraagd of de leveringsdatum wellicht een dag vervroegd kon worden, omdat ik mijn huidige auto reeds verkocht had, waarna mijn verzoek zonder problemen gewoon gehonoreerd werd. gewoon TOP!!

Service bieden een groot gied

Service krijgen en dat hoeft niet gratis te zijn. Iemand helpen en hem of haar het gevoel geven dat je geholpen gaat worden

Goede snelle eerlijke service!!!!

Goede snelle eerlijke service!!!!

Klantvriendelijkheid klant staat op nummer 1

Vriendelijk personeel, Mijn auto is in goede handen daar. Service gericht en klantvriendelijk.

Probleem vlug opgelost.Gauw geholpen

Perfecte service

Altijd correct geholpen, en goede service

Vriendelijk, snel en accuraat

Afspraak voor onderhoud en APK volgens afspraak prima verlopen. Goed advies voor aankomende reparaties inclusief de kosten. Werkplaatskosten zijn schappelijk en je wordt tijdig op de hoogte gesteld van eventuele extra kosten.

Fijne mensen

Snelle APK keurig gehad, geen gekke dingen en eerlijk wat ze hebben gedaan.

zoals je kon verwachten

zoal altijd vriendelijk en goede afwerking

Meedenken en service prima!

Prima bedrijf met topservice

Vriendelijk ontvangst .Luisteren naar je problemen en komen afspraken na. Werkzaamheden worden toegelicht. Indien er tijdens het werk onvoorzien onderdelen moeten worden vervangen, wordt er altijd overleg gepleegd.

Snel en vakkundig geholpen

Onderdeel was moeilijk te verkrijgen met een beetje geluk snel binnen en volgende dag geholpen ben zeer tevreden.

geweldig

Oplossing eerlijk, bespreking duidelijk en service geweldig.

...

Snelle service, redelijke prijs

Had snel een nieuwe band nodig. Binnen 3 uurtjes had ik er 1. En nog voor een leuke prijs ook. Helemaal blij met deze super service

Prima en betrouwbare service om de hoek

Prima en betrouwbare service om de hoek

Goede ervaring al jaren lang. Komen er vanaf het begin al en worden goed geholpen.

Weer super geholpen

Hadden nog plek voor mijn vakantie en hebben me weer super geholpen

Heel fijn dat autobedrijf Plomp zo met de cliënten meedenkt.

Top service!

Klantvriendelijk en behulpzaam