Alles goed en snel geregeld.

We zijn blij met onze nieuwe auto. We werden vriendelijk geholpen, de koffie stond klaar en alles was op tijd geregeld. Ook is de communicatie goed verlopen en zijn de afspraken nagekomen. Erg tevreden.

Ik heb vertrouwen in de Ron Plomp garage

Mijn 20 jarige Toyota gaat voor onderhoud en APK al wat jaren naar Ron Plomp. Het oudje rijdt nog veilig en goed. Fijn dat er nieuwe leenfietsen zijn. Ik word er ook altijd vriendelijk te woord gestaan.

Zeer klantgericht.

Denken met je mee, kom er al 20 jaar.

Goede en snelle en vriendelijke service, staan altijd voor je klaar.

Snel en vakkundig geholpen bij een lekke band

Ondanks het feit dat het lek niet gelijk gevonden kon worden toch slechts korte tijd in de garage geweest. Reserveband geplaatst en later weer gewisseld voor de inmiddels gerepareerde band.

Keurig geholpen. Top!

Keurig geholpen, eerlijk advies, goede info en service omtrent prijsafspraak.

Service gericht, goede communicatie.

Betrouwbaar, persoonlijke benadering, goed werk! Bedrijf is een geoliede machine!

Snelle service en de auto was snel weer klaar Dit was heel prettig

Weer netjes geholpen en de auto was snel gekeurd.

Een zeer goede garage en zeer betaalbaar met alle reparaties.

Betrouwbare garage en goede service

Altijd een goede service en goede communicatie over wat er met je auto aan de hand is.

Ben direct geholpen met verwisselen remlichtlamp.

Ervaringen zijn zeer goed en kundig personeel. Goede uitleg en wat het gaat kosten bij duurdere reparatie,s.. Dus goede afspraken en uitvoeringen.

Snelle en uitstekende service bij lekke band.

Na constatering lekke band gebeld, kon meteen handpomp ophalen en daarna binnen een uur is de band gerepareerd.

Keurig geholpen

Alles zoals afgesproken

Mijn eerste bezoek aan Ron Plomp.

Een apk keuring laten uitvoeren de eerste indruk was heel goed.

Altijd goed

Goede informatie en no nonsens

Ik ben erg tevreden als er iets kan ik vrijwel meteen terecht

Vriendelijk en professioneel. Klant gericht.

Helemaal top een aanrader

Voor de eerste keer weerg eweest na heel wat jaren niet ivm de toen slechte ervaringen. Maar helemaal top. Zeer vriendelijk personeel en een hele goede service.

Fantastisch geholpen weer.

Top bedrijf met goed werk.

Goede vakmensen

Alles goed geregeld keurig op tijd tevreden .

Fijn geholpen

Zeer vriendelijk geholpen, ondanks dat ik mijn afspraak vergeten was. Gelukkig ook een leenfiets meegekregen, fijne service.

goede service en zeer vriendelijk

goede service een aanrader

Er wordt altijd eerst overlegd wanneer er iets moet gebeuren aan de auto. Dat stel ik zeer op prijs.

Goede service.

Goed geholpen.

Nog steeds heel blij met deze garage

Ik kom al jaren bij deze garage en ik ben nog steeds heel tevreden.

Meerland 1

1447KA Purmerend