Zeer bekwaam en betrouwbaar

Altijd tijd en luisterend oor naar de klant toe. Komen hun uitvoeringen na. Keurige uitleg naar de klant over een reparatie. Kortom een goede service en hoge kwaliteit op gerichte klantvriendelijkheid.

Rustige omgeving. Niet opdringerig.

Bedrijf wekt vertrouwen. Geeft goede voorlichting en uitleg. Tot nog toe zeer tevreden.

Ik werd prima geholpen. Niets op aan te merken

Snel geholpen worden

Als je auto stuk is wil je geholpen worden, en dat doen ze bij Plomp. Even uitlezen wat er aan de hand is wordt ruimte voor gemaakt. Know How van wat er aan de hand is. En een korte tussentijd tussen “diagnose” en reparatie. Prima team en mensen die verstand van auto’s hebben.

good

The staff was very friendly. May test drive quickly without an appointment. The car was very good and a minor problem was fixed fast.

Top zeer goede service

Top snel geholpen

Top.super goed geholpen

Ik kon heel snel terecht,en ben uitstekend en vriendelijk geholpen.

topservice

altijd goede service gehad en omdat ik een andere auto had gekocht waar 2 jaar garagegarantie bij zat nu weer terug bij Ron Plomp. service is onveranderd en ben weer zeer tevreden

Prima service en betrouwbaar

Zie opmerking

Zeer klantgericht

Hier wordt je nog echt als klant perfect geholpen. Zowel aan de telefoon als op de werkplaats. Er wordt ook gebeld en overlegd als de prijs hoger uit komt. Ook de oude onderdelen worden getoond en er wordt uitgelegd waarom het desbetreffende onderdeel vervangen moest worden.

Goed en snel geholpen.

Heel erg fijn geholpen!

Super service!

Mijn ervaring is iedereen vriendelijk en je wordt goed geholpen

Vriendelijke eerlijke open communicatie!

Altijd prettig gevoel als ik ben geweest.

Ik kan weer een tijd veilig de weg op...

Auto voor onderhoud en APK weggebracht. Na (telefonisch) overleg stond de auto na een paar uur weer klaar.

Tip top service

Duidelijk en Helder

Altijd goede service

Nu al meerdere keren plotseling wat met auto aan de hand,en altijd kan je terecht,en wordt zelfde dag nog naar gekeken!!

Wij bevelen autobedrijf Ron Plomp aan

Wij hebben jarenlang alleen maar goede ervaringen met Autobedrijf Ron Plomp. Vriendelijk personeel, behulpzame en goede monteurs en de prijsklasse is prima. Een aanrader.

Altijd luisteren wat je te zeggen hebt.

Goed gevoel. Helpen waar het kan.

Fijne service

Na een aantal keren een motormanagement-melding gehad te hebben het advies gekregen de distributie ketting te laten vervangen, deze klapperde waardoor er steeds een melding op het dashboard kwam. Leenauto meegekregen ivm afspraken en mij auto is weer helemaal in orde na het vervangen van de distributie ketting. Hele fijne service, ik kom hier al jaren, van een lampje vervangen, apk, beurt tot grote(re) reparaties. Ik weet altijd dat ik kan vertrouwen op de expertise en vakkundigheid van de medewerkers van Ron Plomp.

Altijd goed

Ben weer verrast door de flexibiliteit, top

Behulpzaam, vriendelijk, duidelijk

Wat een fijn bedrijf is dit toch, heel vriendelijke mensen, duidelijke uitleg, meedenken voor een oplossing, hier is de klant nog koning!

Fijne mensen en erg hartelijk , geen smoesen wat moet doen anders bellen ze

Goed geadviseerd en snel geholpen.

Meerland 1

1447KA Purmerend