Zoals gewoonlijk, vlotte en betaalbare service!

Reparatie werd een stuk eerder uitgevoerd dan aanvankelijk tot de mogelijkheden behoorde. Ook de kosten vielen mee. Vriendelijk en professioneel geholpen!

hartstikke fijn bedrijf

Het contact is leuk en sociaal, als er iets is dan spannen ze zich in om je op korte termijn te helpen. Vakkundige medewerkers/monteurs en dat zie je terug in de prijs, je krijgt echt waar voor je geld. Ze weten de werkzaamheden vaak goedkoper te verrichten dan stunt aanbieders. ik ben overtuigd, voor mij geen andere garage meer

Alles prima geregeld.

Alles volgens afspraak geregeld. Prima

netjes en vertrouwd

helder en duidelijk over de servicebeurt.

Ik had een zeer ervaren monteur gehad en alles was snel verholpen.

Ik wordt altijd goed geholpen door garage Plomp en ze zeggen meteen vooraf al wat het gaat kosten.

Snel, goed en betaalbaar

Ron Plomp werkt snel, duidelijk en betaalbaar.

Werkzaamheden correct uitgevoerd.

Voor mij de eerste keer dat ik bij deze garage mijn auto voor een servicebeurt heb gebracht. Mijn ervaring tot op heden is positief, vriendelijke medewerkers en keurige locatie.

Fijne ontvangst en ik kon gelijk geholpen worden

Mijn verlichting was kapot, nadat inzichtelijk was dat het alleen om n lampje vervangen ging kon ik er op wachten en werd het lampje vervangen.

Super top

Altijd goed geholpen zelfs een gratis leenauto

vriendelijke, heldere en snelle service

Zowel telefonisch als in de garage wordt je vriendelijk te woord gestaan. Uitleg met wat er nodig is en gedaan wordt is helder. Een belletje wanneer de auto klaar is, zodat je niet tot t eind van de dag pas weer over je auto kunt beschikken.

vriendelijk en deskundig personeel

Vriendelijke ontvangst, luisterend oor, en duidelijk en deskundig personeel. En meedenken bij reparatie van de auto.

Uitstekende service

Fijne en behulpzame service.

Altijd top!

Al jaren tevreden klant.

Klantvriendelijk en deskundig

Ben al jaren klant en zeer tevreden.

Meteen geholpen zeer klantvriendelijk

Zeer goede service

De klantvriendelijkheid, reparatie en prijs zijn uitstekend

Ik word altijd prima geholpen en te woord gestaan. De reparaties zijn nooit onnodig en de prijs staat in verhouding tot de geleverde prestaties. Ik kom daardoor altijd terug.

De goeie servcie

Snel geholpen mooie pand

Geweest voor een apk keuring alles ging snel, goede ontvangst kon rustig wachten met een kopje koffie en van binnen ziet het er super modern uit! Bedankt!

Al jaren kom ik bij deze garage, nooit een probleem. Vakkundig personeel en duidelijke afspraken. Ook kostenplaatjes worden helder en duidelijk uitgelegd en weet je dus altijd waar je aan toe bent. Communicatie is goed.

Afspraak snel gemaakt. Auto redelijk snel weer terug na onderhoudsbeurt. Zou wel fijn zijn als alle instellingen van de auto weer teruggezet worden als het onderhoud is gepleegd. Reed nu, per ongeluk, zonder licht, heel dom maar had het niet door!

Werkzaamheden uitgevoerd conform afspraak.

Goed. Ook extra werk werd vooraf gecommuniceerd.

Uitmuntend

Werd met volle tevredenheid en beschaafd geholpen en al meer dan 25 jaar, vooral de goede uitleg vind ik heel prettig en belangrijk! Mvg. Nick

Snel geholpen, top!

Snel geholpen, top!

correct en professioneel

Correct en vriendelijk geholpen. Service is vakkundig uitgevoerd.

Meerland 1

1447KA Purmerend