Altijd goede voorlichting

Heel vriendelijk en betrouwbaar

Tevreden als altijd

Al jaren komen we bij garage Plomp voor onderhoud van onze auto's. Dit keer hebben we een auto gekocht, met goede afspraken. We zijn weer zeer tevreden!

deskundig en vriendelijk

ben efficiënt geholpen.

Gewoon geweldig klasse

Heb alles als heel goed ervaren kundig en heel vriendelijk personeel. Was een genoegen om er een auto te kopen.

Betrouwbaar

De service is goed, nooit onverwachte kosten gehad en ook het advies lijkt altijd in het belang van de klant.

Behulpzaam, snel en doelmatig

Lampje vervangen. Lijkt simpel, maar soms erg moeilijk. Met geduld toch goed gekomen. Kwam en kom graag voor lampjes en zomer winterbanden en???. Dank

Goede, uitstekende service,klantvriendelijk

Toen de auto werd gebracht door het sleepbedrijf zijn we de volgende dag meteen geholpen en toen ik aangaf de auto echt nodig heb werd er gezegd dat er meteen mee aan de slag werd gegaan en de dag er na kon de auto weer gehaald worden. En allemaal kosteloos, omdat het binnen de garantie viel. Buiten deze ervaring om worden we altijd keurig ,netjes en klantvriendelijk geholpen.

Goede vriendelijke service zoals ik al jaren gewend ben!!

Solide, fijne garage, waar ik wel blijf komen. Gaat zodoor!!

Fijne garage

Altijd goed geholpen perfect

Perfect service

Contact was goed en onderhoud zeer snel.

Het onderhoud is altijd prima.

Onderhoud wordt goed uitgevoerd. En bij (kostbare) bijzonderheden wordt altijd eerst overlegd/gebeld. Je weet waar je aan toe bent.

Goede service en zeer klantvriendelijk.

Gratis leenauto. Goed gevoel bij vakkundigheid van al het personeel.

Ik word hier altijd goed geholpen

Of het nu voor iets kleins of een grotere onderhoudsbeurt is er wordt altijd service geleverd.

Top service

Top service, klantvriendelijk, wordt altijd met een glimlach ontvangen. Is nooit te veel gevraagd

Prettig geholpen

Vriendelijk en goed tewoord gestaan en duidelijk.

Wordt altijd correct en vakkundig geholpen

Prima service en juiste prijs kwaliteit verhouding

Prima service en juiste prijs kwaliteit verhouding

zeer goed

goed en vriendelijk geholpen . top

Prima,

zoals afgesproken 'smorgens auto alweer snel klaar,top

Al jaren uitstekend!

Kom al zeker 14 jaar bij autobedrijf Ron Plomp en dat alles naar volle tevredenheid. Goede service. Vriendelijk en behulpzaam personeel en leidinggevende.

tevreden

probleem van de auto snel opgelost

Hebben goede ervaringen met de service en de afwikkeling van reparaties

Top garage

Uitstekende garage, goede service ik ben dik tevreden.

Snelle service

Ik ben snel en correct geholpen

Prima zaak altijd goed geholpen

Prima en vriendelijk.

Meerland 1