Eerlijk en klantvriendelijk

Oprecht over de auto en fair in de onderhandeling voor de prijs van jouw auto.

Mijn eerste ervaring is prima verlopen

Goede afspraken. En hulp bij weer thuiskomen werd aangeboden. Ik kon gelukkig iemand bellen die mij heen en weer bracht. Dank u.

Snel en goed geholpen

goede service

De auto al jaren in onderhoud

Top service!

Goede service!

Rustig afwachten met koffie en relaxed

Goed geregeld

Let op bij een prijsopgave dat duidelijk is wat er wel en niet in de prijs zit.

Duidelijk en helder in de omgang met klanten. Houden je op de hoogte wat er moet gebeuren aan de auto. En vragen, zo nodig, of ik iets vervangen wil hebben wat niet helemaal oké meer is. Maar daar wordt de auto niet op afgekeurd voor de APK.

eerlijke mensen

Helemaal prima

Helemaal prima. Niets op aan te merken.

Snelle en goede hulp

Heel aardig geholpen aan de telefoon om m’n afspraak te maken. Het is m’n eerste autootje, dus ik had wat vragen. Bij het wegbrengen van m’n auto, vond ik de service aan de balie erg gehaast. Ik kon niet de aandachtspunten goed meegeven en de mevrouw was al van de balie weg voordat ik mn zin af had gemaakt. Ik neem aan dat het erg druk was, dus dat kan gebeuren. Maar vond het niet zo prettig en daardoor ook niet al m’n punten mee kunnen geven waar ik twijfels bij had. Verder is dat wat nodig was, goed opgelost! En stond m’n auto al snel weer klaar, heel fijn.

APK, Beurt & Distributie riem.

Rekening pakte minder uit als vooraf besproken omdat mijn waterpomp niet vervangen moest worden.

Netjes snel en duidelijk

APK en kleine beurt, afspraak snel gemaakt , duidelijk uitleg over bijzonderheden en aandachtspuntjes met prijsopgave vooraf waarna alles netjes is uitgevoerd.

Weer prima geholpen

Bandenwissel weer uitgevoerd

Fijne service en eerlijk advies

Wat een kleine beurt en apk moest zijn werd een flinke reparatie van verschillende onderdelen die vervangen moesten worden. Hierover eerst ingelicht en de prijs doorgegeven voordat eea besteld werd. Na akkoord zijn de onderdelen besteld en is mijn auto alsnog heel snel gerepareerd en gekeurd. Hij kan er weer een tijd tegenaan zo!! Bedankt voor de altijd goede service!

Snelle en heldere reacties op vragen. Prima service, montage en betaalbaar.

Betrouwbaar, dat vind ik belangrijk

Deze is vriendelijk en goed

Vlot en snel geholpen

Prima onderhoud en service

Prima onderhoud en service.

Heel tevreden

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Service

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Goede communicatie. Duidelijke uitleg. Overleg wat er dient te gebeuren.

Goed en vlot

Lekker vlot en vakkundig geholpen en niet zomaar alles vervangen Eerst een telefoontje plegen plegen 0m je voor te leggen hoe of wat

Erg vriendelijk en eerlijk

Goede zaken mee gedaan mooie auto gekocht en ik kon mijn oude auto inruilen.

Snelle service

Meerland 1