uitstekend

goede service, prettige sfeer, deskundig

Goed advies

Goed advies

Vriendelijk geholpen Zeer goede service

Betrouwbaar, vriendelijk en kundig

Zoals altijd ben ik weer een tevreden klanr.

Goede en fijne auto, prima service

Tot nu toe een fijne en goede auto daar aangeschaft (nul spijt van). Opzich het belangrijkste punt. Na contact te hebben gehad en ook weer even op locatie te zijn geweest heb ik de service kunnen beleven waar ze voor staan en nog wat extra gekregen ook. Helemaal tevreden nu. Rijden maar !! Zo kan het ook.

Als altijd prima service.

Al jaren tevreden klant bij Plomp.

Goede professionele sevice

Snel geholpen

Opnieuw prima geholpen

Kom hier al jaren, altijd goed

Kom er al jaren en niet voor niets zeker al 20 jaar.

Eerlijke uitleg geeft vertrouwen - prettige sfeer

Grote onderhoudsbeurt bij onze 15 jaar oude auto werd wel héél groot onderhoud, maar alles werd goed overlegd en toegelicht. Vertrouwenwekkend en vriendelijk.

Altijd goede service!

Een garage waar je altijd goed en snel geholpen wordt. Fijne mensen ook.

Eerlijk en vakkundig

Denken altijd mee met de klant

Keurig netjes snel geholpen

Goed en deskundig maar ook snel en vriendelijk

Top bedrijf!

Fijn om een betrouwbare garage voor onderhoud te hebben maar ook voor aankoop occasion. Al jaren klant en meer dan fijne ervaringen. Behulpzaam en meedenken als dit nodig is. Kortom, top bedrijf!

In 1 woord GEWELDIG!!!!

Zeer klantvriendelijke receptioniste, deskundig personeel en een luisterend oor... je betaalt nooit teveel en van tevoren word je gebeld als er extra onderhoud aan de auto moet plaatsvinden. De eigenaar is een zeer vriendelijk persoon. Als vrouw kom ik graag bij dit bedrijf, ondanks dat ik een hekel heb om naar een garage te gaan.

Persoonlijke aandacht voor de klant !

Er wordt tijd voor je genomen.Er wordt persoonlijke aandacht aan je geschonken.Hier kom ik graag terug.

Ik ben zeer goed geholpen

Prettig

Zeer prettig ontvangst, nemen de tijd voor je wensen zonder een druk te voelen. Goed advies en uiteindelijk geslaagd .

Kom hier al jaren en de service is altijd top geweest. Kan geen minpunten bedenken. Ze proberen je altijd gelijk te helpen en als er iets mis is met de auto kan je vaak even tussendoor langs om het probleem te verhelpen.

Zeer vriendelijke en snelle hulp

Weliswaar alleen een koplampje, maar snel, tussendoor en vriendelijke afdoende hulp. Heerlijk de garage, met die service, om de hoek.

Geweldig bedrijf

Goede service en no nonsens. Daar kunnen de grote dealers nog wat van leren. Er wordt net je mee gedacht. Inmiddels zijn al diverse familieleden klant geworden. Allen heel tevreden. Absolute aanrader wat mij betreft.

Top bedrijf met top personeel

Apk keuring gahad op de auto, super anel geholpen tijdens een bakje koffie en een krant te hebben gelezen was de auto al weer klaar. Tot de volgende keer!

Heel goed

Prima geholpen. Aardige medewerkers. Mooi op de hoogte gehouden van de kosten.

super goede zorg voor mijn bmw uit 1990

goed onderzoek naar wat er moet gebeuren aan de auto en wat nog even kan wachten. advies waar je wat aan hebt.

Meerland 1

1447KA Purmerend