Correct en vriendelijk geholpen.

Correct en vriendelijk geholpen. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Snelle topservice

Vriendelijk personeel.

Prim

Goed garagebedrijf. Een aanrader

Zoals altijd zijn we zeer tevreden over dit garagebedrijf. Vriendelijke bediening, zij hebben vaklui in dienst en hun service is voortreffelijk. Een aanrader.

al jarenlang zeer tevreden

Garage Ron Plomp is zeer deskundig en behulpzaam en zoeken naar alternatieven om reparaties niet te duur uit te laten vallen; alle medewerkers zijn wat mij betreft klasse

Zeer prettig.

Uitstekend geholpen. Zowel de monteur als receptioniste zijn bijzonder aardig en hulpvaardig. Wat mij betreft: top

Auto weggebracht voor een grote beurt en apk, zoals altijd alles weer keurig afgehandeld! Blij met deze garage en hun vriendelijke medewerkers

Werkzaamheden goed verricht, lieve en leuke dames die mij te woord en mij heel fijn hebben geholpen.

Zie hierboven.

Top service en super snel

Wij hebben vorig jaar onze auto daar gekocht. Tot de dag van vandaag zijn we er super blij mee. De service is goed! Apk met grote beurt en een vervangende auto, wat wil je nog meer als service. Auto was snel klaar en geen problemen met onze auto. Dus een goede aankoop! Bedankt Ron Plomp!

Zeer goede ervaring.

Ik werd keurig op de hoogte gehouden wat er moest gebeuren .

zeer goed

vriendelijk personeel,en staan gelijk voor je klaar. en problemen lossen ze op,dus zeer goed bedrijf

Snelle service

Netjes uitgevoerd

Goed verzorgd, zoals altijd.

Problemen zijn om opgelost te worden en dat gaat goed bij Ron Plomp

Goed en betrouwbaar

Goede service en een betrouwbaar bedrijf met vriendelijke mensen

APK + grote beurt snel en correct afgehandeld.

De garage heeft snel en professioneel werk geleverd. Ben heel tevreden.

Fantastische service!

Leuk contact met zeer vriendelijke mensen bij Autobedrijf Ron Plomp. Service is topv voor een redelijke prijs.

Goede dienstverlening en betaalbaar

Goed te woord gestaan en geluisterd naar mijn wensen.

Ik kan mijn man met mijn auto er naar toesturen en het komt goed!

Vertrouwd adres voor je auto.

Ben al vele jaren klant van Ron Plomp en het is een eerlijke garage. Je wordt er altijd goed geholpen en als er iets is wordt je altijd gebeld om te overleggen en hoor je meteen wat het gaat kosten. Personeel is vakkundig en vriendelijk.

Fantastisch

Goede services en vriendelijk personeel

snel het probleem verholpen

zoals al vele jaren: geweldig

zie boven

Altijd duidelijk met vooraf een prijsopgave.

zoals altijd goed geholpen

Kom al vele jaren bij Ron Plomp altijd alles keurig volgens afspraak .Zeer tevreden

Tevreden

Goede ervaring