Super goed geholpen door Ramon

Wij kopen al ruim 20 jaar auto’s bijRon Plomp, we hebben veel vertrouwen in het bedrijf en zij in ons.

Vlotgeholpen en netjes

Na afspraak lekker vlot geholpen en een vriendelijke afhandeling

Goed en conform afspraak geholpen.

Goed en conform afspraak geholpen.

Ik ben fijn geholpen

Ik zou mijn autootje woensdag neerzetten, maar kon dinsdag even meerijden met iemand.Dus dinsdag neergezet wetende dat hij er n paar dagen zou staan omdat hij even tussendoor nagekeken zou worden. Dinsdagmiddag werd ik al gebeld en was t probleem verholpen, superblij mee. Woensdag opgehaald met duidelijke uitleg, prima allemaal.

Vakkundig en vriendelijk personeel

Onze auto moest voor apk en gelijktijdig grote beurt. Geadviseerd (telefonisch)werd om extra werkzaamheden uit te voeren maar dat vond ik niet nodig. De extra werkzaamheden zijn, door waarschijnlijk communicatie probleem, toch uitgevoerd en op de nota geplaatst. Zonder probleem werden de extra kosten van de nota gehaald en hoefde ik alleen het afgesproken bedrag voor de beurt te betalen, top dus. Wel zijn ze vergeten de ruitenwisserbladen te vervangen waar ik om gevraagd had, dus dat hebben we zelf maar opgelost. Voor de rest een keurige garage en vriendelijk personeel.

Goed geholpen

Ik was goed geholpen vriendelijke medewerkers en kon op tijd weer weg. Zijn ook geen ********** en altijd eerlijk van wat voor mankementen de auto heeft

Bandenwissel laten uitvoeren

Winterbanden er onder laten zetten.

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Wij komen hier al heel lang.

Goede service en vriendelijk en kundig personeel

Goede service en vriendelijk en kundig personeel

nvt

Goed geholpen, vriendelijk en lekkere koffie

Alles prima geregeld

Als ze iets vinden bij een service beurt word je meteen gebeld en krijg je uitleg over de reparatie klasse

Professional

Goede ervaring met je bedrijf

Snelle service

Ben gelijk geholpen

vriendelijk personeel en goede service

Snel vakkundig

Snel en vakkundig alles netjes volgens afspraak geregeld. Ook eerst telefonische overleg wat er vervangen moest worden. Alleen jammer nadat er een nieuwe accu geplaatst is dat alle instellingen van tijd en radio opnieuw zelf moest instellen wat niet erg makkelijk bleek te zijn

Goede service, vriendelijke medewerkers

Bij de aankoop goed geïnformeerd en aan mijn eisen voldaan. Bij 't ophalen van mijn auto vriendelijk en behulpzame afhandeling.

Goede en snelle service

Alles helemaal naar wens!

Snel en adequaat

Motorstoringen en lampjes op dashboard, ANWB heeft me weer rijdend gekregen en garage Plomp heeft het e.e.a aan de bobines kunnen repareren. Reparatie nog dezelfde dag geregeld. Lekker snel , wel zo prettig

Sinds vele jaren prima bedrijf

Mijn dochter en ik hebben meerdere auto's gekocht, geen nieuwe maar bewust gebruikt en bij Ron Plomp, betrouwbaar en ook bij probleempjes een goede service. De service is echt belangrijk als je van de auto afhankelijk bent. Prijs kwaliteit verhouding volgens mij prima.

perfect en vlot

Geweldige service

Vanmorgen contact gehad en einde van de dag ter plaatse gerepareerd Dat is het voordeel van de lokale garage

Prettige desk, snel geholpen.

Afspraak maken was geen probleem. Geen eindeloze, telefonische, wachttijden en doorverwijzingen. Een verademing! APK keuring ging soepel en snel.

Altijd prettig geholpen

Kom hier al jaren en krijg goede service

Deskundig en behulpzaam

Tot nu toe ben ik erg voorkomend geholpen en geadviseerd.

Meerland 1

1447KA Purmerend