nvt

Goed geholpen, vriendelijk en lekkere koffie

Alles prima geregeld

Als ze iets vinden bij een service beurt word je meteen gebeld en krijg je uitleg over de reparatie klasse

Professional

Goede ervaring met je bedrijf

Snelle service

Ben gelijk geholpen

vriendelijk personeel en goede service

Snel vakkundig

Snel en vakkundig alles netjes volgens afspraak geregeld. Ook eerst telefonische overleg wat er vervangen moest worden. Alleen jammer nadat er een nieuwe accu geplaatst is dat alle instellingen van tijd en radio opnieuw zelf moest instellen wat niet erg makkelijk bleek te zijn

Goede service, vriendelijke medewerkers

Bij de aankoop goed geïnformeerd en aan mijn eisen voldaan. Bij 't ophalen van mijn auto vriendelijk en behulpzame afhandeling.

Goede en snelle service

Alles helemaal naar wens!

Snel en adequaat

Motorstoringen en lampjes op dashboard, ANWB heeft me weer rijdend gekregen en garage Plomp heeft het e.e.a aan de bobines kunnen repareren. Reparatie nog dezelfde dag geregeld. Lekker snel , wel zo prettig

Sinds vele jaren prima bedrijf

Mijn dochter en ik hebben meerdere auto's gekocht, geen nieuwe maar bewust gebruikt en bij Ron Plomp, betrouwbaar en ook bij probleempjes een goede service. De service is echt belangrijk als je van de auto afhankelijk bent. Prijs kwaliteit verhouding volgens mij prima.

perfect en vlot

Geweldige service

Vanmorgen contact gehad en einde van de dag ter plaatse gerepareerd Dat is het voordeel van de lokale garage

Prettige desk, snel geholpen.

Afspraak maken was geen probleem. Geen eindeloze, telefonische, wachttijden en doorverwijzingen. Een verademing! APK keuring ging soepel en snel.

Altijd prettig geholpen

Kom hier al jaren en krijg goede service

Deskundig en behulpzaam

Tot nu toe ben ik erg voorkomend geholpen en geadviseerd.

prettige garage

wort er goed geholpen

Moeilijke klus

Voor ons een beetje langdurige klus

Weer goed en efficient geholpen

Zoals altijd heel vriendelijk, snel.en proffesioneel geholpen.

Goede service en vriendelijk personeel

Ik kom hier al jaren vanwege de goede service Blijkt maar weer eens. Om 10.00 uur met een defecte accu geweest. Deze was niet op voorraad. Deze is besteld en om 13.30 uur zat er een nieuwe accu in de auto..

Goede service.

Goede service ondanks de drukte. Kosten zijn ook hier omhoog gegaan met zoals de supermarkt.

Als altijd: perfecte en snelle service

Afspraak maken via de telefoon: zonder probleem, snel en accuraat. Auto de avond voor de service gebracht, de volgende morgen bericht dat de auto gehaald kon worden. Factuur (ecologisch) via de mail. Prima bedrijf!

Goed en snel geholpen

Elektrische storing snel gevonden en verholpen

Kom al jaren bij dit bedrijf.

Je kan eenvoudig een afspraak maken. Jammer, dat als je je auto in de ochtend, ca 9:00 uur brengt, je deze pas laat in de middag kan ophalen, zo ben je de hele dag je auto kwijt. Verder prima garage.

Zoekt naar voordeligste oplossing

Altijd blij met de goeie service. Jaagt je niet onnodig op kosten

Meerland 1

1447KA Purmerend