Uitstekende service waar mensen blijven terugkomen.

Ben al een aantal keren geweest voor mijn Polo, erg tevreden hoe accuraat en snel de mensen van Ron Plomp werken. Alleen de laatste keer had het iets langer geduurd dan ik gewend ben, maar tevergeefs: ze hadden het gewoon druk!

Nu 2x geweest voor jaarlijkse onderhoud. Prima bevallen.

prima en snel

Je wordt keurig gebeld wat er moet gebeuren en of je hier ook mee akkoord gaat. Daarna wordt alles keurig vervangen. En in bezit van je leen auto kun je evengoed je dag invullen top

Zoals altijd uitstekend

Zoals altijd uitstekend

Mijn auto ziet er top uit!

Kwam voor de apk, zelfs binnenkant ramen van de auto schoon en een geur boompje. Houden ook netjes contact over hoe en wat

Mijn auto ziet er top uit!

Snel, efficiënt en correct

wat ik al zeg: snel, efficiënt en correct

Snel, efficiënt en correct

wat ik al zeg: snel, efficiënt en correct

Goede service.

Ook als je tussendoor met een probleem komt proberen ze het gelijk te verhelpen.

Goede service.

Prima geholpen en zeer tevreden.

Prima geholpen en zeer tevreden.

Vriendelijk en behulpzaam..

Goede duidelijke uitleg van de dingen die ze gedaan hebben ...

Vriendelijk en behulpzaam..

Goede duidelijke uitleg van de dingen die ze gedaan hebben ...

Supergoede service, straight to the point, erg klantvriendelijk.

Snelle reacties, erg klantvriendelijk, denkt mee in oplossingen, goede service, straight to the point.

Meerland 1

1447KA Purmerend