Goed en Vriendelij,

Hebben een goede service,en vriendelijk personeel

Altijd goed en snel geholpen.

Al de derde auto hier gekocht.

Kom er al jaren,goede prijs en service. Hebben altijd tijd voor je,

Prima!

Snelle service, vriendelijk personeel!

geweldig

je wordt snel en vakkundig geholpen

Betrouwbaar en eerlijk

Denken altijd met de klant mee.

Elke klacht wordt goed naar geluisterd.

Het is goed thuis komen

Het is de eerste keer. maar heel goed bevallen.

Netjes en vriendelijk geholpen

Zeer goed maar prijzig

Ik kom nu al jaren bij garage Ron Plomp en ben tot op heden altijd tevreden geweest.

Advies om koppeling te laten vervangen - auto rijdt weer super!

Bij eerder onderhoud werd vastgesteld dat koppeling 'er toch wel aan zat te komen'. Hier nog even mee doorgereden, maar omdat de al 16 jaar oude Hyundai verder erg goed bevalt deze week bij onderhoudsbeurt toch laten vervangen: dat maakt verschil zeg! Goede, eerlijke info met juiste inschatting van kosten. Geeft veel vertrouwen en dat in prettig contact.

Prima en betrouwbaar

Ze denken met je mee en doen alles netjes, leenfiets mee , op tijd gebeld worden en weer keurig alles op orde.

Snel en vakkundig geholpen

Snel en vakkundig geholpen. Er was 1 issue m.b.t. de uitvoering van de grote beurt maar dat heeft Ramon de volgende dag uiterst correct opgelost.

Betrouwbare nette garage.

Een keurig nette en betrouwbare garage. Eindelijk een gevonden die je niet bedonderd.

Prima geholpen.

Mijn auto kan er weer een jaar tegen.bedankt voor de service.

Zeer goede ervaring

Wordt altijd goed geholpen. Vriendelijk personeel.

Elke keer een goede service en uitleg.

auto was alleen erg laat klaar ondanks dat ik 0m 08.30 uur de auto heb gebracht

Ik ben correct en netjes behandeld

geweldige service,s

mijn ervaring is ! ik hoef maar te bellen , en men staat klaar of het nu band oppompen is of een lichtje stuk is of wat dan ook ze zijn er

Altijd goed!

Ik ben al jaren klant bij Plomp en altijd tevreden.

Fijne mensen aan de receptie, klantvriendelijk en behulpzaam. Goede uitleg van de werkzaamheden. Fijn dat er een leenfiets beschikbaar is.

Heel erg tevreden

Keurig geholpen altijd behulpzaam en vriendelijk

Goed en snel maar wel.prijzig

De auto was al ver voor de afgesproken tijd klaar, dat was top. Maar voor een jaarbeurt van de auto die we vorig jaar hier gekocht hadden en 2 jaar oud is vond ik €330,- aan de hoge kant ondanks de 10% korting die we hadden.

Prettige garage

Prettige garage met eerlijke prijzen die van te voren worden gecommuniceerd.

Meerland 1

1447KA Purmerend