altijd hulpzaam en goede service

goede service altijd hulpzaam zeer tevreden

Wat een fijne garage op loopafstand. Zij voeren alleen de strikt noodzakelijke werkzaamheden uit. Tevreden klant du!

Service en behandeling zijn goed.

Naar aanleiding van een kapotte band is het herstel zo spoedig mogelijk behandeld.

super

Een lekke band die in 10 minuten gerepareerd was. Vriendelijk te woord gestaan, zeer hulpvaardig. Alle lof voor deze garage en hun personeel!

Fijn

Altijd vakkundige hulp

Nu voor de 2de keer een auto gekocht. Prima geholpen en geadviseerd.

Prima bedrijf met transparantie

Gratis leenauto mee, goede communicatie, belt netjes als er iets meer gebeuren moet, daarom tot nu toe chapeau voor Ron Plomp!

Geweldige service

Kom al meer dan 13 jaar bij garage Ron Plomp. Dus eigenlijk is verder commentaar overbodig. Al vele jaren zeer goede service en begripvol personeel en leidinggevende. Blijf zo doorgaan!

Professioneel

Goede eerste verbale contacten en auto netjes op tijd weer afgeleverd. Geen verrassingen.

zou geen andere garage willen.

Kom al jaren bij Plomp. Altijd even vriendelijk en je wordt er goed geholpen. geen overdreven nota's.

klachten tijdens grote beurt naar tevredenheid opgelost

Prettige zaak die nu al vertrouwd is.

Vriendelijke mensen die de tijd voor je nemen, er wordt goed uitgelegd hoe of wat, meteen is er vertrouwen van beide kanten en zijn altijd bereid om nog wat uit te leggen indien nodig ed. (aftersale is voor ons ook zeer belangrijk). Dat geeft een fijn gevoel voor de toekomstige onderhoud van de auto.(leuk en fijn was het ook om de fruitmand (doos) te mogen ontvangen met al die verse en gezonde natuurproducten en natuurlijk ook de waardebon van 10% voor toekomstig onderhoud).

Goede communicatie voor reparatie

Snelle service, snelle reparatie!

De service is prima

De service is prima

Superservice.

Ivm ziekte van mij zelf, werd de auto keurig voor de deur opgehaald en later teruggezet! Alles in een uur geregeld.

perfecte afhandeling bij de aankoop van de auto.

een heel vriendelijk en vakkundig advies bij de aankoop van onze auto. Bedankt ook voor het lekkere kado bij de overname van de auto!

Heel goed

Vak mensen en altijd vriendelijk

Van te voren gemeld dat ik van ver moest komen, auto stond netjes en schoon klaar. Gereden en gekocht. Super service

Prettig

Duidelijke afspraken. Goede omgang vormen.

Al jarenlang nog steeds heel blij met garage Plomp

Voor zolang ik me kan heugen kom ik al bij Plomp garage. Vriendelijke en deskundige mensen. Goede service!

Al jaren top

Prima zo als ik gewoon ben .

eerlijke en betrouwbare garage

Ik ben al jaren klant van de Garagebedrijf Ron Plomp en heb een goed gevoel bij deze garage die ook niet de hoofdprijs rekent voor hun werkplaats tarief, het kan dus toch..........:)

Fantastische service

Goeie ervaring gehad als ik mijn auto er heen bracht. Zeker een aanrader als je een bedrijf zoekt voor reparatie voor je auto of een nieuwe auto wilt aanschaffen

Prima garage. Goede service en advies.

Zie bovenstaande

Meerland 1