Goede service, scherpe prijs

Eerste ervaring met bedrijf. Goede service, prettig contact en scherpe prijs.

Fijn geholpen in onverwachtte situatie

Onverwacht pech met auto & het is dan altijd maar afwachten of er tijd/middelen zijn om snel te handelen. Kon toch aan het einde van de dag mijn auto weer ophalen; héél fijn!

Prettig

Ramon is altijd plezierig en helder.

is zeer goed

betrouwbaar en een goeden serves bellen je op over de reparatie als het anders uit pakt dat is wel zo fijn dan kan je ook nog anders beslissen

Snelle service bij problemen met de auto.

Perfecte Garage. Staan altijd klaar voor ons.

Top bedrijf met een mega goede service!

Ben nu al een aantal keer bij Autobedrijf Ron Plomp langs geweest als er iets mis was met mijn auto. Je hoeft maar te bellen en ze regelen het voor je. Dit bedrijf is zeker een aanrader als je auto problemen ervaart met je auto. Bedankt team Plomp!

Jaarbeurt laten doen en zeer tevreden

Nu de auto 7 jaar oud is dit jaar afscheid genomen van de merkdealer en afspraak gemaakt bij Ron Plomp. Zo, dat scheelt heel veel geld én ook nog eens een welkomstkorting als nieuwe klant. Vriendelijke mensen daar, super service, tot volgend jaar!

Goede sevice, duidelijk wat ze gaan doen door een belletje om te overleggen.

Wordt altijd prettig geholpen met de juiste vakkennis.

Goede hulp.

Snel , klant gericht. Fijne mensen

Goede service!

Eerlijk advies.

Lekkere koffie

Alles goed geregeld wel aan de hoge prijs

Worden meestal vlot geholpen.

Uitstekend en Snel geholpen bij problemen

Als vaste klant had ik net voor mijn vakantie problemen met mijn auto, Motor lampje ging branden. Autobedrijf Ron plomp nam gelijk tijd voor mij en keek of dit met een kleine ingreep verholpen kon worden, Toen dit niet zo bleek te zijn kon ik de auto achterlaten en is de dagen daarna de auto direct gemaakt, Opnieuw een positieve en fijne Ervaring bij Ron Plomp

Altijd goed

Als vanouds weer perfect geholpen. Top bedrijf.

Fijne mensen

Vertrouwde garage met prettige mensen

Top service!

Zijn enorm hulpvaardig, meedenkend, klantvriendelijk en de reparaties zijn altijd naar tevredenheid!

Klantgericht

Betrouwbare autobedrijf

Jaren lang contact met elkaar en nooit never teleurgesteld. Ze bezorgen altijd een glimlach op je gezicht.

Beste garage van nederland

Er werken zeer goede mensen die altijd met je mee denken. Fijn om er klant te zijn.

Betrouwbaar en goede service!!

Goede service en een betrouwbare garage!!

Een TOP autobedrijf!

Wij hebben een fijne ervaring na onze aankoop bij dit autobedrijf. Vriendelijk, duidelijke en prettige communicatie, goede service en snelle levering. Dit bedrijf doet echt moeite voor z'n, klanten.

Keurig contact word op de hoogte gehouden. Op alle vragen wisten ze een antwoord dus ook goed geïnformeerd. Alles verloopt netjes en vriendelijk. Kom der zeker terug.

Prima geholpen en een redelijke prijs.

Meerland 1

1447KA Purmerend