Heel goed

Prima service en altijd vriendelijke mensen

Aandacht voor de klant!

Lakstift gekocht wegens kleine beschadiging aan de auto. Medewerker bood aan dit euvel even voor mij op te lossen.Resultaat : bijna onzichtbare beschadiging. Dank Kevin!

Zeer goede garage, je weet waar je aan toe bent, goed overleg, betaalbaar, klantvriendelijk

Goede en snelle service

Uitstekende service vriendelijk en denk met je mee

Alleen maar lof perfecte service!

Klant vriendelijk

Zeer goede services

Goeie service en vriendelijk personeel

Goeie service.

Service met een glimlach

Fijne mensen, klantvriendelijk en hulpvaardig

Netjes en vakkundig geholpen

Netjes en verzorgd

Gewoon een betrouwbaar bedrijf en deskundige medewerkers

Doen wat er gedaan moet worden op een manier dat vakmanschap uitstraald Kom er heel wat jaren voor reparaties en keuringen en ben dik tevreden.

eerlijk, snel en vakkundig

Zoals gewoonlijk weer snel en correct geholpen. Niets te wensen over.

Eerlijk bedrijf

Is gewoon een goed autobedrijf geen extra kosten maken als het niet nodig is, heb het ook anders meegemaakt.

Topbedrijf, kom ik al 24 jaar, hoef nergens anders terecht.

Probleemoplossende bedrijfscultuur. Wat wil je meer....

Servicegericht

Al jarenlang klant. Sensor in linker voorwiel defect. Zou vervangen worden terwijl ik daarop wachtte. Er bleek een verkeerde geleverd te zijn, werd direct besteld en zou een uur later geleverd worden. Ik kon kiezen tussen er alsnog op te wachten of een leenauto en later terug komen. Ik koos voor de leenauto. Binnen het uur werd ik gebeld dat de auto klaar stond. Op het portier zaten sinds een paar weken beschadigingen die na overleg aangepakt werden. Ik reed met een positief gevoel naar huis!

Prima uitleg, goed geholpen.

Eerste keer dat ik bij deze garage ben geweest, werd prima en duidelijk geholpen.

Top service

De service van Autobedrijf Ron Plomp gaat zover dat ik met mijn handicap helaas geen leenauto automaat kan krijgen aangezien deze bij hen niet in voorraad is. Hiervoor wordt er een prima service verleend. Door de astand van onze woning naar hun garage wordt ik bij inlevering van mijn auto thuisgebracht en na reperatie van huis gehaald.

Goede service.

Mijn ervaring met Ron Plomp is heel positief.

Hele klantvriendelijke benadering. Keurig geholpen en daardoor ook een hele mooie auto gekocht.

prima !!!!

mijn ervaring is! het maakt niet uit wanneer je komt , men is altijd bereid om je te helpen gradioos

Top!!!!!

Al jaren is onze auto bij garage Plomp in onderhoud. Altijd vertrouwd, goede service en vriendelijk geholpen. Top garage!

Vriendelijk geholpen

Goed geholpen zoals altijd

Dit keer voor de distributie riem en netjes uitgelegd en laten zien wat er uit kwam

Vriendelijk en snelle service

Fijne garage

Netjes geholpen

Aardig personeel en omdat ik een nieuwe klant ben 10% korting op de service beurt. Altijd leuk!

Meerland 1

1447KA Purmerend