Laden reviews...
224 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Deze samenvatting beschrijft de feedback van de gepresenteerde reviews. De reacties benadrukken vooral vriendelijkheid van het personeel, heldere communicatie en snelle service. Er zijn enkele opmerkingen over prijs en wachttijden, maar over het geheel genomen is de klanttevredenheid hoog.
12 April 2026
Jan
Purmerend
Heel fijn geholpen, geen verplichtingen! Super blij met mijn nieuwe auto
11 April 2026
Elise
Laan
Auto was niet klaar toen we hem kwamen halen, helaas was dat niet gecommuniceerd. Wel perfect opgelost met de gratis leenauto. Dus eind goed, al goed.
9 April 2026
Monique Cowan
Amsterdam
Snel en goede service
8 April 2026
Freddy
Purmerend
Goede en snelle vakkundige service! Zeker een aanrader.
8 April 2026
Ilona
Purmerend
Ik vind het een geweldige garage met mensen die met je meedenken om de reparatie die gedaan moeten worden zo snel en goedkoop mogelijk te doen Weten allemaal dat auto rijden duur is en de onderhoudskosten nou eenmaal de pan uitrijzen maar deze garage doet zijn best omhet zo efficiënt mogelijk te doen
4 April 2026
Sonja
Purmerend
Zeer goede service en fijn dat je vroegtijdig op de hoogte wordt gebracht over de kosten van de reparatie.
30 March 2026
Hans
Purmerend
Geen verkoop praatjes . Wel gerichte adviezen.
30 March 2026
W.C.v.Rooijen
betrouwbaar
27 March 2026
Bert
Purmerend
Ik word altijd goed geholpen!
27 March 2026
Jimmy
Purmerend
Heel fijn dat ik ondanks het heel druk was toch tussendoor kon komen en het probleem met de richtingaanwijzers werd verholpen.
26 March 2026
Tineke
Ilpendam
Naar alle tevredenheid.
22 March 2026
Rob
Purmerend
Goed geholpen en vooral meegedacht door de medewerkers van Plomp. Dus een tevreden klant
20 March 2026
Henk
Purmerend
Goede communicatie en je weet waar je aan toe bent. Netjes en zeer vriendelijk geholpen wederom. Ik beveel Autobedrijf Ron Plomp zeker aan bij vrienden en kennissen.
18 March 2026
Jan
Communicatie is duidelijk
16 March 2026
Karin
Zaandam
Even lampje verwisselen tussendoor etc.
10 March 2026
Karel Kromhout van der Meer
Purmerend
Ik wordt altijd heel snel en vakkundig geholpen . Heel vriendelijk personeel.
10 March 2026
Sylvia
Purmerend
Kapotte koplamp gebeld zelfde dag gemaakt. Snelle service
9 March 2026
Paul
Purmerend
Snelle service vanwege lege accu
9 March 2026
Trudy
Purmerend
Eens een trouwe klant, maar nu nooit meer. Voor een APK-keuring rekenden ze €655,- aan reparaties. Toen ik niet akkoord ging, moest ik alsnog €50,- betalen voor een officiële afkeuring bij het RDW. Pure geldklopperij. Bij een andere garage werd ik direct geholpen voor een veel betere prijs en goede service. Geen aanrader!
Beveelt niet aan
Sam
Amsterdam
Goedemorgen,
Wat jammer dat u een slechte ervaring heeft gehad.
Een APK-keuring kost bij ons 49,95 , ongeacht of de auto goedgekeurd of afgekeurd wordt.
En er kunnen natuurlijk punten van afkeur zijn die hersteld moeten worden voordat de auto goedgekeurd kan worden. Wij hebben u gebeld voor overleg over deze punten en u gaf daar geen akkoord voor. Dus toen u de auto kwam ophalen moest u alleen de kosten van de keuring betalen.
Mocht u nog vragen hebben dan zijn wij altijd bereid het een en ander telefonisch toe te lichten.
Want klanttevredenheid vinden wij belangrijk.
Hoop u hiermede voldoende uitleg te hebben gegeven.
Met vriendelijke groet,
Autobedrijf Ron Plomp
Snelle afwerking van de afspraak.
Gerard
Purmerend
Altijd correct van te voren even laten weten wat de kosten zijn voor het onderhoud van de auto.
Ria
Purmerend
Prima, maar… het gebeurde vandaag weer. Auto klaar, ik stap in: boordcomputer ontregeld, radio ontregeld, automatische verlichting uitgeschakeld. Dat vind ik heel erg onprettig. Zo moet dat niet.
6 March 2026
Anya
Purmerend
Heb mijn auto gebracht voor een grote beurt Ik werd netjes gebeld dat er nog een.paar dingen vervangen dienen te worden en dat de factuur hoger uit zou vallen dan gedacht Ik ben vervolgens langs gegaan op hun verzoek om het 1 en ander te bespreken Ze zijn heel transparant in de kosten en wat er gedaan moet worden Ze denken ook kosten besparend mee Kortom mij hebben ze als nieuwe klant erbij
28 February 2026
Richard
Purmerend
Zelf ga ik al langere tijd naar deze garage en altijd wordt ik er kundig en goed geholpen, of het nu aanschaf en zoeken naar een nieuwe auto betreft of onderhoud van een bestaande auto.
25 February 2026
Jochen