Wij hebben tot nu toe erg goede ervaringen met dit bedrijf
Altijd waarschuwing voor extra kosten worden gemaakt. Helaas zijn de onderhoudskosten voor onze auto toch elk jaar hoger.
Betrouwbaar, vriendelijk, verstrekt heldere informatie,
Klant staat centraal. Prettige omgang en persoonlijke service
Prima, duidelijk en integer.
Auto in onderhoud bij dit bedrijf. Tot nu toe nog geen slechte ervaringen gehad. Geen overdreven hoge kosten en prima communicatie met de klant.
Service zoals t hoort !
Nette service. Overleggen wat er vervangen moet worden.
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Wordt altijd vriendelijk, professioneel en correct behandeld. Wordt keurig overlegd als er iets met de auto is.
Betrouwbaar, klantvriendelijk, betaalbaar, geen onverwachte kosten, alles in overleg
Altijd servicegericht, goed overleg en goed op tijd
Gewoon een goeie garage met no nonsense cultuur. Stap extra voor de klant is geen probleem. Kunnen heel wat garages nog een puntje aan zuigen
Vanaf het eerste moment alweer ongeveer 7 jr geleden heb ik goede ervaring met deze garage. Aandacht voor de klant en geen onnodige reparaties als je het ook simpel en correct en toch veilig kunt oplossen. Ook goede adviezen bij aankoop van een 2e hands auto. Nare ervaring gehad met Frans merk, neem dan een Toyota of Mitshubishi. Rij thans Mitshubishi en bevalt uitstekend. Weinig onderhoudskosten.
Kom hier al jaren en word altijd prima geholpen!
Prima garage, geen ingewikkelde gesprekken, meteen duidelijkheid, zeer vriendelijk en gemotiveerd personeel.
zeer klant vriendelijk.