Altijd vriendelijk en behulpzaam!!
Een prima bedrijf. Klantvriendelijk.
Ik heb een aantal jaren geleden mijn auto bij Ron Plomp gekocht en heb ook daar mijn auto in onderhoud. Ron geeft een perfecte service voor een hele mooie prijs. Mijn ervaringen zijn zeer positief en ik vind het bedrijf zeer betrouwbaar. Ik zal daarzeker klant blijven en ook mijn volgende auto zal daarom gekocht worden bij dit bedrijf.Ik geef Ron Plomp gemiddeld een dikke 9!
Ik kom al jaren met verschillende auto\'s bij dit bedrijf en ze helpen me altijd goed. En als er iets niet goed is gegaan, wordt dit altijd netjes opgelost. Ben heel tevreden.
zeer goed!!!
Zekering van kachelventilator binnen 8 maanden weer defect. In eerste instantie werd gedacht dat ventilator (€245 excl.) te stroef draaide waardoor teveel stroom werd gevraagd. Dit bleek bij uitbouwen niet het geval, er werd geen nieuwe kachelventilator ingebouwd en zekering werd op garantie (binnen één jaar defect) vervangen, toppie afhandeling!!
de ervaringen zijn goed, ondanks dat ze zijn vergeten het onderhouds waarschuwingen sleuteltje op mijn kilometer teller uit te zetten na deze onderhoud beurt.
Mijn ervaring met autobedrijf Ron Plomp is goed ze staan je gelijk te woord en als er iets is, zullen ze het proberen om het gelijk te repareren. De service geef ik daarom een vette 10. De prijs is niet anders,voor de consument blijft het altijd veel geld heb daarom een 7 gegeven. Als laatste wil ik zeggen je bent geen nummer, staan dicht bij de klant.
word altijd netjes geholpen daarom kom ik terug bij ron plomp.
Autobedrijf Ron Plomp B.V.
vriendelijk te woord gestaan, actief meedenken, goed overleg over reparatie en uitleg ervan, prijs meer dan waard
Bij de aankoop van een auto zeer goed en vriendelijk geholpen.
Betrouwbaar afspraak is afspraak correcte prijsopgave Prima service!
Men wordt er goed en deskundig geholpen
Wordt snel en vakkundig geholpen
uitstekend gewoon een goed bedrijf, die de klant anno 2012 begrijpt!