altijd goed vriendelijk personeel en goede service lekker snel
Zeer betrouwbaar, correct en accuraat. Een aanbeveling waard.
super service, en heel vriendelijk geholpen.
Als je het hebt over vertrouwen in iemand hebben dan ben je bij Ron Plomp aan het juiste adres.
Ik kom nog niet zolang bij de firma Polmp Maar vanaf het eerste moment goede service snelle hulp Deskundig personeel Goede prijs verhouding
Heel prettig; goede service; klantgericht.
Altijd keurig en klantgericht. Prima des/vakundigheid,en door iedereen vriendelijk te woord worden gestaan. Kan zeker mensen aanraden bij zo\'n bedrijf eens naar binnen te gaan of een onderhoud telaten plaats vinden. Wij hebben geen klachten bij de Firma Plomp. een 10 ... ach ja,..... misschien weten zij waar aangewerkt \"moet\" blijven.... :)
Zeer goed. Acuraat, goede communicatie. Bij een acuut probleem, word je meteen geholpen.
prima!
Zeer klant vrienelijk en snelle service.