Zeer klantvriendelijk en hulpvaardig Kwaliteit/prijsverhoudig prima
open en eerlijke behandeling
Prima bedrijf, deskundig, klantvriendelijk en gastvrij. Zo hoort het te zijn. Ik ben en blijf vaste klant!
7 jaar geleden een auto gekocht bij Ron Plomp. via een kennis daar terecht gekomen. al die jaren mijn auto daar ook in onderhoud gehad, naar zeer tevredenheid. echt klantvriendelijk bedrijf. pas een nieuwe auto partigulier gekocht, maar voor de aankoop hiervan effe langs Ron Plomp geweest om advies aankoop. was geen enkel probleem voor Ron. maar ook deze nieuwe auto zal zijn onderhoudsbeurten bij Ron Plomp krijgen. klant is hier nog echt Koning
Zeer goede service en heel vriendelijk personeel, ben meer dan tevreden!
Het personeel geeft een vertrouwd gevoel!
Prima bedrijf, alles wordt keurig afgehandeld en heb niet de indruk dat ik teveel betaal, nee uitstekend.