prima service, goed bereikbaar en goed en duidelijk overleg. Heldere communicatie
de ervaring is goed en het is dus niet nodig een beter bedrijf te zoeken.
Bij het kijken naar een nieuwe auto waren de verkopers erg vriendelijk. Wanneer ik mijn auto kocht, werd ik uitstekend geholpen en werd de auto goed afgeleverd.
Heel erg tevreden, erg goed geholpen.
GOED
Prima als altijd!
Prima bedrijf , ik heb daar mijn opel corsa gekocht en alles was goed geregeld. Ik heb vandaag 8-7-2014 een grote beurt laten doen bij mijn auto, ze hebben dit zeer snel gedaan en ik kreeg een gratis leenauto mee perfect dus. Ik vond het alleen jammer dat ze de huur van de garage berekenen bij de kosten van de grote beurt, want dit was nog meer dan de kosten van de hele beurt.
Heb er al 5 auto\'s gekocht. Zegt misschien genoeg
We zijn er 2 jaar niet geweest, maar we zijn zo blij om weer bij Ron Plomp terug te zijn.