ronduit uitstekend
Altijd welkom, aandacht voor klacht en bereidheid tot snel verhelpen
I am completely satisfied with everything! Thank you!
Altijd prima service.
Goed!!
Je wordt altijd correct geholpen. zeker aan te bevelen.
Alleen maar positief!!!In paniek situaties wordt er snel een leenauto geregeld en ook bij alle beurten krijg je een leenauto op verzoek.Super vriendelijke telefoniste en ook goede en communicatie als er meer aan de hand is dan de beurt waar je voor kwam.Ook wordt er altijd erg meegedacht met dingen oplossen op een kosten besparende manier!O en om de monteurs niet te vergeten die zijn ook super vriendelijk en kunnen zelfs een A-technisch iemand als ik goed uitleggen wat er aan de hand is.
prima contact,klantvriendelijk,duidelijk,overzichtige rekening,goede service heel tevreden