Al sinds een jaar of 12 kom ik voor onderhoud maar ook heb ik een 5 tal jaar geleden een 2e h auto bij Ron plomp gekocht ben zeer tevreden over deze zaak prijs kwaliteit prima !
sinds een aantal jaar maak ik gebruik van de diensten van de firma. Omdat de ervaringen over het algemeen positief zijn verwacht ik ook hierna nog terug te komen.
Snelle service/reparatie, vriendelijk personeel.
Ik ben zeer tevreden over met name de snelle service en de klant vriendelijkheid. Ook fijn dat er vervoer service is naar mijn werk.
Ervaringen zijn goed. Wordt vriendelijk behandeld, word gebeld als de kosten hoger uitvallen en de service is goed
Ik kom hier al jaren, word altijd keurig geholpen.Nog nooit een klacht over gehad.
Ik was erg laat met de aanvraag voor mijn keuring maar werd uitstekend geholpen om alles nog op tijd te laten gebeuren.
zeer goed
Vriendelijke mensen die hun vak verstaan. Meedenkend naar klant toe. snel en vakkundig
Ik ben tot nu toe erg tevreden
Je wordt er erg snel en prettig geholpen. Zeer betrouwbaar!
Tegenwoordig krijg je na onderhoudsbeurt de rekening via de mail. Het lijkt mij beter om te vragen aan de klant of dat gewenst is of dat de klant een papieren rekening wenst.
Prima ervaringen. Klantvriendelijk en optimale service. Chapeau!
Zeer goed en klantvriendelijk