Staan altijd voor je klaar !!! En een hele goede service
Zeer goed.
Na een aantal mindere ervaringen met de merkdealer (verschillende dealers) kom ik nu al een aantal jaren bij Ron Plomp. Prettig contact, flexibele instelling, competente medewerkers en een eerlijk tarief. Zeer tevreden.
Goed bedrijf. Onderhoud van de auto wordt heel serieus genomen. Bij bijzonderheden wordt altijd overleg gepleegd En gekeken naar de noodzaak en eventueel alternatieve oplossingen. Prijs kwaliteit onderhoud is redelijk in evenwicht.
Zeer vriendelijk vakmensen welnemen tot op heden fijn hebben geholpen. Onlangs een grote beurt en vervanging distributie snaar gehad. Duidelijke prijsafspraak en geen verassingen. Volgende keer weer naar Plomp 👍
Erg goed. Kundig. Juiste info over de prijs. Altijd keurig op dr hoogte!
Wij hebben een goede ervaring met het bedrijf.
Prima servic
Een zeer net en goed aangeschreven bedrijf. Het personeel mag wel iets minder formeel zijn.
altijd met alles naar tevredenheid.
Wij, Fam.G.van den Brink, zijn al vele,vele jaren tevreden client bij Autobedrijf Ron Plomp met onze auto. Het goede gevoel is in het bijzonder, dat de reparaties uitstekend worden gedaan en geen onnodige extra handelingen worden verricht, die niet strikt noodzakelijk. Daarom blijven wij deze garage ook trouw bezoeken. Prettige ontvangst en begeleiding met prima personeel en leiding.
Wordt hier altijd zeer prettig en vakkundig geholpen
Niks dan lof .Altijd vriendelijk,ook als er ad hoc iets is ,kun je altijd terecht . p.s.email is veranderd >[email protected]