Klantvriendelijk bedrijf waar service nog echt service is.
Goed bedrijf en vriendelijke, goede service. Reparatie overeenkomstig de afgesproken prijs uitgevoerd, geen verassing achteraf. Het werkplaats tarief is normaal, dus zeker aan te bevelen.
Goede en snelle behandeling.
Klantvriendelijk, servicegericht. Gewoon goed. Wij zijn tevreden.
een goed en eerlijk bedrijf . redelijk geprijsde reparaties of onderhouds beurten
vriendelijk deskundig en betaalbaar
Uitstekende en snelle service en klantvriendelijk
Peter&Manon, uitstekend en betrouwbaar autobedrijf met enthousiaste werknemers. kwaliteit auto\'s met een goede service. nu onze 3e auto gekocht en zal ook niet de laatste zijn. staan altijd voor je klaar zonder 9 tot 5 mentaliteit. een aanrader!!!
Goede service en redelijke prijs en klantvriendelijk.
Ik koop al jaren hier mijn auto (ondertussen 4) Het voelt goed nooit het idee dat ik word ******en, sterker nog soms word ik wel een beetje gematst, ben toch een vaste klant, ga zo door, dan blijf ik ook een goede klant.