Goede vakkundige hulp. Zeer klantvriendelijk.
De garage waar je met een gerust gevoel je auto laat onderhouden
Bij een ander bedrijf een auto gekocht deze blijk \"rare\" mankementen te vertonen en na 7 maanden konden we niet meer rijden. Omdat we al jaren bij Ron Plomp komen en de andere garage niet vertrouwde zijn we hier ( ron plomp ) wezen kijken voor een oplossing. En was geweldig!! Nu een andere auto gekocht! Waar de andere garage het totaal liet afweten hielp Ron Plomp ons echt klasse!! Zij krijgen van ons een dikke 10!
Vriendelijk en netjes
Na een ontzettende teleurstelling zin eerste instantie zijn we toch tot een tevreden deal gekomen 👍
Ervaringen zijn prima, klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Service en meedenken om kosten te besparen verdienen een pluim.
prettig, sociaal, beleefd, kundig.
Gewoon goed.
Altijd vriendelijk, correct en netjes. Ik kom er graag, heb veel vertrouwen in de medewerkers van de garage.
Aardige mensen , was een snelle koop , vind alleen jammer dat na de koop dat de tank niet volgetankt is ( zaterdag meegenomen was toen niet vol , klein stukje gereden , maandag afgeleverd , zonder aftanken ) het is voor mijn dochter , ik heb niet iets van de afgedongen , daarom vind ik het kinderachtig dat jullie hem niet volgetankt hebben voor haar.