Vriendelijk en betrouwbaar.

Controle en kleine reparaties goed uitgevoerd.

Een geweldige garage

Ze denken altijd met je mee en dat vind ik erg belangrijk

Vriendelijke mensen, goede service

Ik kom er al jaren en word altijd goed en vriendelijk geholpen.

Goed en snel

Binnen 1.5dag gemaakt ABS sensor vervangen

Fantastische service!

Professioneel en vriendelijk personeel. Ik zou iedereen aanraden om hier een auto te kopen. Communicatie verloopt soepel.

Wat een vriendelijke en goede service

mijn eigen auto komt hier voor onderhoud en daar ben ik altijd zeer tevreden over. Nu heeft mijn dochter hier een auto gekocht, wat een vriendelijkheid, alle tijd werd genomen en gegeven voor een proefrit maar ook de oplevering van de auto keurig geregeld, een gepoetste auto met een heerlijke doos lekkernij als extra ;)

Prettige sfeer, geeft vertrouwen

pluspunten: Heb onlangs een auto bij hen gekocht, proefrit en verder verloop ging voorspoedig. minpunten: tegenvallende inruilwaarde oude auto, geen enkele uitleg over bediening nieuwe auto

Heldere communicatie

Afspraak nagekomen.

Een PRIMA service bedankt !!!Rij

Rij al heel lang mijn Mitsubitsi Colt nooit problemen gehad, tot vanmorgen plots starte de wagen niet net voor een APK afspraak echter geen probleem (ben niet meer zo mobiel) de auto werd opgehaald en een paar uur later weer keurig teruggebracht Prima !!

keurig geholpen

ik ben tevreden

ik heb niets op aan te merken

Goede service.

Netjes en snel geholpen.

Uitstekende service en redelijk geprijsd

Leuk bedrijf, aardige mensen. Ik had geen vervangend vervoer geregeld, maar omdat mijn "lift" had afgezegd had ik toch tenminste een fiets nodig. Omdat een leenauto beschikbaar bleek kreeg ik die kostenloos mee. Prima service!

Wordt altijd perfect geholpen, door eigenlijk alle medewerkers en de directie

Ik word altijd perfect geholpen, niet alleen door de directie maar ook de medewerkers. Raad deze garage bij iedereen, in mijn omgeving, aan.

gewoon goed en betrouwbaar

zie boven

Professioneel

Conform verwachting, snel en vakkundig.

Zoals al heel veel jaren PRIMA zie aantal sterren

Contact goed en duidelijk, afspraken worden nagekomen. Service bij een probleempje prima, gelijk ondersteuning waar mogelijk. Even langsrijden en je krijgt hulp/advies.

Zeer klantvriendelijk autobedrijf gericht op hoge kwaliteit

Mijn jaren lange ervaring met autobedrijf Ron Plomp is zeer positief. Auto services of reparaties zijn altijd naar tevredenheid binnen een dag klaar. Zij komen de gemaakte afspraken na en bij eventuele afwijking wordt er altijd eerst keurig naar de klant gebeld voor overleg. Kortom een fijn autobedrijf met top monteurs en klantvriendelijke balie medewerkers.

Fijne garage

Ik ben al jaren klant kwam van een Citroën garage waar ze een rekening indiende voor mijn air conditie rekende en in die Citroën zat gaan air cocdietie dat was dat 10 jaar terug naar Plomp ben gegaan.

snel en goed

snel en goed geholpen

Duidelijk, vakkundig, vlot en vriendelijk

Vakkundige en duidelijke afhandeling

Duidelijk, communicatief en hoge service

Bellen netjes over de werkzaamheden. Altijd iemand bereikbaar die je netjes te woord staat.

Vergeten ruitenwissers te vernieuwen? Passagiers kant werkt niet goed, heb dit vermeld.

Meerland 1

1447KA Purmerend