Afspraak voor APK via website gepland, keurig op tijd uitgevoerd. Zeer tevreden. Factuur keurig via de mail.
Prima no nonsense service
Na een aantal jaren hier als klant mijn 2 autos in onderhoud te hebben gehad en redelijke prijzen te hebben gehad met redelijke prijzen viel mij dit de laatste keer zwaar tegen. In het kort: Mijn auto liep onregelmatig en op 3 cilinders ipv 4. Wegenwacht is er bij geweest en heeft toen nieuwe bougiekabels gezet omdat er een lekstroom op 1 van de kabels zat. De auto bleef op 3 cilinders lopen, Ron Plomp gebeld en alles uitgelegd, ik kon de auto brengen en ze zouden het nakijken. Ik kom het terrein oprijden bij Ron Plom en ja hoor, de auto liep weer als vanouds op 4 cilinders en als een zonnetje. Toch naar binnen gegaan en uitgelegd dat de auto weer perfekt liep. Onverbrande brandstof moest waarschijnlijk eerst de tijd krijgen om uit de cilinder te gaan. Na een paar uur werd ik gebeld dat de auto niets mankeerde, 1 cilinder had wat weinig compressie. Ik kreeg wel een rekening van 150 euro, werkplaatstarief enz. Jammer dit. Of je nu vaste klant bent of niet, je betaalt het volle pond. Dit viel mij zwaar tegen, 150 euro voor niets eigenlijk. Iedereen is vol lof over Ron Plomp, maar ik kom hier niet meer terug.
Wij vinden het zeer spijtig dat u ontevreden bent over onze dienstverlening. Juist omdat u al geruime tijd een tevreden klant bent. U suggereert dat er door ons niets is uitgevoerd, maar wij hebben wel degelijk een diagnose uitgevoerd. Nl de bougies verwijderd en gereinigd, compressie gemeten en het motor management systeem uitgelezen en gereset om andere defecten uit te sluiten. Daarvoor hebben wij alleen de gewerkte reële tijd en gebruik testkast berekend. Het had de ANWB gesierd als zij deze werkzaamheden hadden uitgevoerd i.p.v. u af te slepen naar onze werkplaats na het vervangen van de kabels.
Goede service en advies
Prima vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg over hoe, wat en waarom.
Ervaringen prima. Ik kan ook terecht voor \" noodgevallen\". Erg vriendelijk.
betrouwbaar en correct
Prima service!!! Goede afspraken en klantvriendelijk.
Auto gekocht