Goede ervaring. Afspraken worden nagekomen op de afgesproken datum en tijd. Vriendelijke en correcte benadering, goede uitleg na een vraag.
Goede service , klant vriendelijk ,
Uitstekend. Ze denken mee en kunnen je snel helpen. Mijn auto zou eigenlijk bij de dealer onder gebracht kunnen worden, maar ik kies voor deze garage.
Vlotte en vriendelijke bediening
Zeer goed. Wordt altijd netjes en snel geholpen. Ook fijn dat je zonder afspraak langs mag komen.
Telefonisch snel te bereiken, proberen altijd z.s.m. de auto in orde te maken. De garage/showroom vriendelijk ontvangst de technische medewerkers altijd bereidt om iets uit te leggen.
Afspraak is afspraak ,als kosten hoger zijn als afgesproken krijg je bericht
Apk keuring en zomercheck
Al jaren klant, andere auto gekocht
top!