Prima op 1x na
Prettig, vakkundig en persoonlijk.
goed, vriendelijk geholpen
Neemt de klant serieus en wuift de klachten niet weg. Altijd vriendelijk en het personeel staat indien mogelijk gelijk klaar. een goed en vertrouwd adres.
Tot op heden na al de jaren zeer positief.
Prima Garage, goed werk voor een redelijke prijs.
Super service
Een prettige en vakkundig bedrijf.
Het was voor mij de eerste keer dat ik bij garage plomp ben geweest. Het enige wat ik wat moeilijk vond was het parkeren, uiteindelijk bleek dat in een ander straatje te zijn.
Heel prettig bedrijf; veel kennis en kennen hun klanten. Maken altijd tijd als ik weer eens op korte termijn hulp nodig heb.
Ben al jaren vaste klant bij Ron Plomp met diverse auto\'s. Ik heb vorig jaar \"ergens anders\" een andere auto gekocht, Dit bedrijf wilde ook graag het onderhoud doen. Getwijfeld, maar toch weer naar Ron Plomp gegaan voor de APK+onderhoudsbeurt. Was weer top. Vriendelijk personeel, vakkundige monteurs, snelle service, leen-auto en een scherpe prijs. Dit is zeker één van de beste en meest betrouwbare autobedrijven van Noord-Holland.
Altijd naar volle tevredenheid geholpen en behandeld.
Ik heb tot nu toe goede ervaringen met het bedrijf.Eerlijk en goede service
Ik ben al jaren klant en zeer tevreden!
Altijd prima en prettige service!!