prima als altijd
tevreden
Prima bedrijf
Erg tevreden met de service
Ik kom al vanaf het begin bij Ron Plomp. Service en klantvriendelijk, je wordt altijd geweldig geholpen. Ik kom er altijd met een goed gevoel vandaan.
Meer dan tevreden. Keurig te woord gestaan. Afspraken worden nagekomen. Vriendelijke medewerkers. Ook de monteurs. Auto keurig afgeleverd na APK-keuring. Chapeau!!!
Wij ervaren Ron Plomp als een heel prettig bedrijf en de koffie staat altijd klaar.
prima bedrijf
Altijd behulpzaam en vakkundig en bereid mee te denken.
Zeer goed te woord gestaan, verzorgde garage en auto\'s. Degelijk bedrijf
Ron, ik zou alleen maar concurreren als ik het nog beter kon. Zijn bekwaamheid en van zijn team zijn niet te stelpen, dus je moet hem niet beconcureren, maar je wel door hem laten helpen.