Bekwaam menselijke benadering , geen poespas.
Eerst met mijn Volvo en nu met de Toyota heb ik alleen maar positieve ervaringen met uw garage
Reparatie naar tevredenheid uitgevoerd.
Kan er altijd terecht, ook al ben ik geen vaste klant van hun. Klein onderhoud doen ze vaak tussendoor!!!
Als altijd, begripvol, vakkundig en snel!
Prettig binnenkomen. Laagdrempelig, wat ik fijn vind.
Ik heb goede ervaring met dit bedrijf.Vriendelijk personeel en ik ben goed geholpen met de reparatie van mijn auto.
Goede service. Ik ben ervan overtuigd dat in dit bedrijf er geen overbodige producten/diensten worden aangesmeerd.
Helemaal top, wij zijn al jaren klant en altijd heel erg te vreden. Ga zo door !!!!!
Altijd eerlijk advies e.d , keurig werk wordt er gedaan zeer tevreden
In een woord geweldig. Banden zouden morgen verwisseld worden. Maar bij aankomst kon het meteen. Wat een service.
Prima service, levert goed werk met reparaties enz. Klantvriendelijke garage.
Mijn ervaring ? Ik ben al klant vanaf het begin af en altijd goede service ook heb ik de garage vaak aan bevolen dus ??